25 апреля 2024, четверг, 18:51
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики
Комментарии 6
+3 +
циркач, 12:27, 25.09

да-а-а... лукашистская диктаторская зараза расползается-таки по другим странам.
печально...

Ответить
+1 +
Makhno, 17:28, 25.09

Что бы не расползалась ...надо в тыкву пузанам дать...как Татьяна Чорновил зробила....

Ответить
-5 +
anatol, 13:32, 25.09

Как здорово звучит - ПРОТИВ ЗАПРЕТА КЛЕВЕТЫ! А по другому им не хватит на прожить... Зелёными платят именно за враньё и клевету!

Ответить
-4 +
Неформат, 14:08, 25.09

Есть хорошая пословица о бревне в глазу - оппозиции и журналистам хорошо бы вспомнить ее. Это я к тому , что на сайтах "Західнет", "Українська правда" и "Дзеркало недели" (я называю эту газетьонку КРИВОЕ ЗЕРКАЛО) не терпят антиоранжевых комментариев и не только удаляют, НО И БАНЯТ ІР адрес. Вот такие они любители СВОБОДЫ СЛОВА, как в том анекдоте: - "Я за колхоз,но только не в нашем селе." Поэтому пусть начнут с себя. Привет из Киева.

Ответить
+3 +
Makhno, 17:27, 25.09

Молодцы. Сила в Единстве. А кто тихо в углу сидит ТОГО И НАКЛОНЯЮТ ! А кому не нравится что на них клевещут- ПУСТЬ УХОДЯТ С ПУБЛИЧНЫХ ПОСТОВ- от президентов до депутатов...и будут жить себе спокойно...кому они нужны будут ! А раз сел в кресло - то получай по полной !

Ответить
0 +
Makhno, 10:00, 26.09

Депутат від Партії регіонів Віталій Журавський вирішив відізвати свій законопроект щодо "наклепу".

Про це у вівторок повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Він зареєстрував проект постанови про скасування рішення Верховної Ради про прийняття в першому читанні проекту закону "Про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів щодо посилення відповідальності за посягання на честь, гідність та ділову репутацію людини".

"Зваживши всі обставини та виходячи з державних інтересів, я прийняв рішення відкликати свій законопроект. Я розумію, що напередодні виборів до Верховної Ради будь-яка ініціатива сприйматиметься щонайменше з острахом та недовірою", - заявив він.

Депутат додав, що сподівається на підтримку з боку парламенту цієї постанови.

За його словами, він залишається на тих самих політичних позиціях і вважає давно назрілою необхідність посилення відповідальності за наклеп.

"Я вирішив на сьогодні зняти це питання юридично, але не політично. Я залишаюся на тих самих політичних позиціях і переконаннях: у суспільстві давно назріла необхідність посилення відповідальності за посягання на честь та гідність кожної людини, а не тільки політика", - пояснив парламентарій.

Журавський нагадав, що днями відвідав засідання Міжвідомчої робочої групи "Відкрита розмова", де мав можливість обговорити свою ініціативу із представниками мас-медіа та журналістських організацій.
Як відомо, у вівторок в інтернеті стартувала акція протесту проти "регіонального" законопроекту про наклеп, який Верховна Рада прийняла в першому читанні.

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован