18 апреля 2024, четверг, 23:52
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики
Комментарии 5
+7 +
Іван Іваныч, 19:42, 22.11

Вось гэта самый эфектыўны шлях барацьбы за канстытуцыйнасць выбараў. Калі будзе арганізацыя з якой можна супрацоўнічаць выбаршчыкам. І якая будзе выходзіць ад імя народа на КС РБ і на ЦВК і гаранта канстытуцыі. Шкада, што не ўключылі туды Д. Уса. Ён гэту праблему зразумеў раней за ўсіх. І перад мінулымі парламенцкімі выбарамі ўзначаліў барацьбу за сапраўдныя выбары ў Беларусі. Але відаць яго ініцыатыву адразу заблакавалі спецслужбы. І не далі развярнуцца. Яго ў той час чамусьці не падтрымалі партыі і вядомыя палітыкі. Таму і атрымаўся з ініцыатывы "пшык". Таму зараз усе сілы трэба направіць на тое каб гэтая арганізацыя дзейнічала, нават суперак волі тых. каму патрэбна захаваць злачынную выбарчую сістэму фальсіфікацый. Інакш ізноў будуць тыя ж "граблі". І ніякі там байкот не дапаможа.

Ответить
+27 +
Виктор Level 42, 20:06, 22.11

только ли???......при луке и его шобле,легче перечислить ,что не нарушается,если такое вообще есть

Ответить
-3 +
леонид4624, 23:10, 22.11

Не надо обобщать.
И звучит так. Правительство РБ в ущерб национальным интересам нарушает общечеловеческие нормы развития по всем направлениям. Начатое негативное развитие ппрвых пятилеток под руководством Президента РБ Лукашенко АГ потерпели крах что в конечном итоге оразилось во всем мире.и тд
Извинте, вам не стыдно от того, что человек который пишет с грамотичпсасми ошибками что ооворит о его ризкой образованности, вас поправляет по опрпделению действительности времери.
Ладно. Пока

Ответить
+6 +
ПравДа, 0:40, 23.11

Это П.Д.Р агл нарушает! Не надо путать! Народ зашуган, все деньги идут на ментов и охрану аглА! ООН вы где?

Ответить
+5 +
sas, 8:20, 23.11

Все время повторяется одно и то же. Читать уже просто неинтересно. Мозаичный фекалий как он сам себя и назвал международные стандарты по правам человека никогда не выполнял и выполнять не будет. Плевал он на всех и будет плевать до тех пор пока западоиды будут с ним сюсюкаться, подкидывать ему деньги и уговаривать его как дитенка.

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован