24 красавiка 2024, Серада, 13:50
Падтрымайце
сайт
Сім сім,
Хартыя 97!
Рубрыкі
Каментары 4
+26 +
PITBULL, 17:10, 29.10

// Всю Украину покроют скоростным интернетом //

А когда новое технократическое правительство ЗеВовы всех украинских пенсионеров покроет европейскими пенсиями? Как-там ЗеВова про безвиз и Томос говорил - интернет на хлеб не намажешь! 😉

Адказаць
+13 +
Белоруска, 18:15, 29.10

Везёт же украинцам!В Рб когда-нибудь так будет?Недалеко от Минска,в Столбцовском районе,в Рубежевичах и окрестных деревнях "Е"покрытие-ни тебе фильм не посмотреть,ни почитать.Матом крыть хочется,да не поможет.Wi-Fi не провести-кабель не обеспечивает возможность подключения домашнего телефона всем желающим.Вот тебе и IT-страна!

Адказаць
-1 +
Barista, 18:24, 29.10

Не верю.Не при этом руководстве. Верю, что бюджет выделят и благополучно разворуют, а Украину покроют чем-нибудь другим - шутками юмора, например.

Адказаць
+3 +
назар, 2:47, 30.10

Ну я як житель України, (м. Івано-Франківськ) кажу що ідея тууупенька. Тому далі по фактам. Mіста повністю покриті кабельним нетом. В центрі мого міста і +- по місту, вільне підключення до Wi-Fi, логін пароль анонімус анонімус. Швидкість не ой. Але якщо ти наприклад маєш кабельний... то в центрі міста також діє твій логін пароль, і по ньому вже тече набагато скорше), друге, практично ВСІ кафешки роздають безкоштовний нет, як правило лог/пар на любому чеку. Можна і просто спитатися. Далі я не знаю в кого нема дома Wi-Fi роутера). Дома брати мобільний? А нафіга? Зараз, принаймні мій провайдер міняє кабеля на оптику в приказному порядку. Ціна заміни аж - 1грн.)))) По селам- практично (ну є дикі села - є) всюди зараз кидається оптика. Уже роки 3. Темпи ударні), в містах уже розширюватись нікуди. І таке не тільки в нашій області. Там де не має кабелів і мобільного є супутниковий. ? 350 грн в місяць. Коротше, поки вони розвернуться - уже і не треба буде їхнього мобільного. Нікому.

Адказаць
 
Напісаць каментар
E-mail не будзе апублікаваны