23 красавiка 2024, aўторак, 17:17
Падтрымайце
сайт
Сім сім,
Хартыя 97!
Рубрыкі
Каментары 9
+13 +
Нигилист, 13:52, 12.08

В данной ситуации промолчу и рекомендую почитать стихотворение Евгения Евтушенко "Красное и темное".

Адказаць
+26 +
дихлофосс, 14:32, 12.08

А может попробовать переименовать деревню из
"Пролетарской коммуны " прости Господи, например
в " ЗЕЛЕНЫЙ ДУБ " глядишь и наладится все???

Адказаць
+14 +
бела рус, 14:42, 12.08

а что как для некоторых - так лучше чем в городе

Адказаць
+41 +
Папа дима, 14:46, 12.08

Тут хоть молчи хоть кричи.! Но это вот и есть то поколение.которое все пр......ло. Свою жизнь.жизеь детей и внуков. Одним словом рабы!

Адказаць
+21 +
дзед, 16:24, 12.08

Вся страна такая.

Адказаць
-28 +
Дед, 16:32, 12.08

Место красивое есть водоем.Населенный пункт нуждаеться в молодых трудолюбивых людях .чтобы вдохнули жизнь в умирающее село. Но где они- они живут в городах и размауляюць на мове И жадаюць чтоб чиноуники райисполкома отвечали на беларускай.Да еще чтобы в магазинах на упоковке былина мовеПродукты питания. вместо таго чтобы жить и работать в таких селах и ходить по земле а не по городскому асвальту ибыть не признаными змагарами за мову.

Адказаць
+11 +
андр, 19:02, 12.08

Вот когда будет земля это моё и имею права валить непрошеного побирушку пересёкшего границы частной собственности вод тогда можно и жить и работать не на побирушку а на себя и своих детей.

Адказаць
+25 +
ЯЗЭП, 17:03, 12.08

А я звязваю ўпадак вёсак у Беларусі з прыходам першага і нязменнага прэзідэнта! Ён, як прыйшоў да ўлады, то паябяцаў палепшыць становішча сельскага насельніцтва! У цэнтральных паселішчах мо гэтае становішча і палепшылася! А вось у малых вёсках не стала нават таго, што было пры "саветах"! А галоўнае, што нават страшна- не стала вяскоўцаў! Па- першае іх з'ела урбанізацыя! Па- другое пагоршыліся ўмовы жыцця ў малых вёсках. Не стала ў іх сваіх магазінаў. Перасталі паказваць кіно ў кожнай вёсцы, як было пры "саветах"! Потым пачалі закрывацца дзіцячыя садзікі, пачатковыя і нават няпоўна-сярэднія школы! Акушэрскія пункты! Пазбавілі людзей дзяржаць каровы, потым і свіней! У людзей прапаў сэнс жыцця! Адныя збёглі ў гарады, другія "запілі", трэйція чакаюць смерці! Добра яшчэ, што засталіся хоць вясцовыя могілкі! Там і знаходзяць сабе месца вяскоўцы ў значна памаладзеўшым узросце! Вось вам і год малай Радзімы, як аб'явіў прэзідэнт!

Адказаць
+10 +
Истину глаголеш., 19:06, 12.08

Пазбавілі людзей дзяржаць каровы, потым і свіней! У людзей прапаў сэнс жыцця! Адныя збёглі ў гарады, другія "запілі", трэйція чакаюць смерці! Добра яшчэ, што засталіся хоць вясцовыя могілкі!

Адказаць
 
Напісаць каментар
E-mail не будзе апублікаваны