29 сакавiка 2024, Пятніца, 11:09
Падтрымайце
сайт
Сім сім,
Хартыя 97!
Рубрыкі
Каментары 4
+13 +
Українець, 9:21, 26.06

Звичайно ж, мені відомо про історичну постать Гетьмана України Пилипа Орлика, про його Першу Європейську Конституцію , про Запорозьких Козаків, які відправились до Франції і сформували Французьку Національну Гвардію при французьких королях , про нащадків Пилипа Орлика , правнук якого був значною фігурою у французькій політиці, міністром оборони Франції (якщо не помиляюсь)....і, доречі, на протязі довгого часу йшлися сперечання на тему : чи не на честь правнука Гетьмана України Пилипа Орлика названий Аеропорт у Франції маючий назву Аеропорт "Орлі" !?

Але я не знав , що , Славетний і Вшанований в Україні Гетьман Пилип Орлик є білорусом за походженням !
Дякуємо Літву-Білорусь за знатних та славних ваших і наших Героїв !

Жыве Беларусь !
Героям Слава !

Адказаць
+10 +
Сірко, 9:51, 26.06

Як богато постатей і речей об'єднує русинів (українців) і литвинів (бєларусів). Це зайвий раз доводить, що ми дійсно братські народи і в нас один загальний шлях попереду. Слава Україні! Живе Білорусь! Разом до перемоги!

Адказаць
+10 +
Сірко, 9:54, 26.06

А чи не пора нам з вами, брати литвини почати відбудовувати нашу спільну Державу, Велике князівство Литовське і Руське? Разом ми велика сила.

Адказаць
+8 +
Дмитрий, 10:58, 26.06

Мы не супраць.

Балта-Чорнаморская Супольнасць - страшны сон Пуцiна з Лукашэнкам. Каб не даць яе стварыць, i мелi пасадзiць нам на плечы гэтую саугасную навалач.

Адказаць
 
Напісаць каментар
E-mail не будзе апублікаваны