29 сакавiка 2024, Пятніца, 16:07
Падтрымайце
сайт
Сім сім,
Хартыя 97!
Рубрыкі
Каментары 9
+25 +
IT Strike, 17:43, 16.07

VPN решает эти проблемы

Адказаць
+8 +
divinbel, 18:08, 16.07

Примерно в это же время не грузилась Opera (так и читаю Хартию), невозможно было ни открыть, ни переустановить, а потом открылась обновлённая версия.

Адказаць
+16 +
Дударев К.И. , 18:17, 16.07

Оперу ложат давно и на ура. Готовьтесь, что будут блокировать массово.

Адказаць
+9 +
Українець, 19:34, 16.07

Хто живе поруч з нашим, Польським й Литовським кордонами (до 30 км від кордону), тим простіше, зможете ловити мобільний зв'язок й 2G Інтернет на швидкості 30-60 кб/сек. Звісно ж, вам потрібна сім-картка однієї з наших трьох країн. Для цього придбайте або самі або попросіть тих, хто може доставити вам, але без вказання на кордоні, що везуть сімку.
Також, якщо у вас імеї реєструються десь офіційно, вам потрібен ще один смартфон, а краще вживаний смартфон, якому років 8, бо в нього має бути вхід для антенки. Навіть неякісно зроблена антенка з дрота, не коректно вставлена в порт, додасть 3-5 дБ сигналу.

Адказаць
+7 +
W, 20:04, 16.07

И так блокируют давно.Во время массовых протестов невозможно посмотреть никакое видео.

Адказаць
+3 +
Українець!, 21:18, 16.07

Доповню. 2G швидкості вистачить, щоб відвідати дуже полегшену версію Фейсбуку. Вона має бути ще легшою за m.facebook.com. З такою швидкістю відео не подивитись, але координування і спілкування працюватимуть нормально. Так як ФБ картинки псує, можна буде їх переглядати. mbasic версія працює навіть з кнопочних телефонів.

В окупованих містах окупанти часто проводять блави з перевірками всіх виявлених телефонів. Наші підпільники їх ховають у вимкнутому стані.

Якість акумулятора не має значення, можна використовувати ПоверБанку.

Адказаць
+17 +
Дударев К.И. , 18:16, 16.07

Они давно блокируют отдельных людей. Все замечают, когда массово или лично его. Давно пробуют. И пременяют. И вайбер и вацап пробуют контролировать. Просто не всех. Лазят в телефоне и компьютере, как у себя.

Адказаць
+10 +
Українець, 19:28, 16.07

На момент написання статті (2017 рік), Вотсап був значно надійнішим за Вайбер, але за умови, що у вас не московитська IP-адреса і що між Вотсапом і КДБ немає договору про запобігання тероризму. Всіх, кого хочуть перевірити, хоч анонімів, хоч реальних, відмічають як підозрюваних у тероризмі, месенджер зливає все, що може, а потім месенджер просто повідомляється, що нада інфа не допомогла, доказів тероризму не знайдено, дякують за співпрацю, але опрацьовують всю отриману переписку для вербовки. Хвороби, слабкості, щось таке, що людина хотіла би приховати від широкого загалу.

Адказаць
0 +
Я, 2:30, 17.07

Несколько дней назад, пару дней подряж в Беларуси ночью дико тормозил ютую на протяжении нескольких часов. Возможно тренируются блокировать или досить.

Адказаць
 
Напісаць каментар
E-mail не будзе апублікаваны