25 красавiка 2024, Чацвер, 12:58
Падтрымайце
сайт
Сім сім,
Хартыя 97!
Рубрыкі
Каментары 28
+50 +
Вдячний українець, 19:45, 29.09

Бажаю здоров'я , пане Президент.
Ви нам потрібні , потрібні Україні з Вашим досвідом, і дякуємо Вам за працю на благо країни.

Адказаць
-18 +
Oleg S., 20:36, 29.09

Всім прихильникам патріота з Молдови раджу відвідати " Ленінську Кузню" ,що розміщена на вулиці Жилянській . Саме там ви побачите як ваш мессія попрацював на благо якоїсь країни .

Адказаць
+4 +
Україна, 21:05, 29.09

Шановний,Олеже.Не ганьбить наш народ хоч тут...якщо ви патріот,звісно...І без вас вже давно зрозуміло хто є хто.місціві вибори не за горами...

Адказаць
+17 +
Ігор з України, 21:50, 29.09

П.Порошенко був кращим президентом за усі роки незалежності. Попри усі його недоліки (головний - непослідовна і слабка протидія корупції), за час його правління було зроблено дуже багато: відбиття збройної та гібрідної агресії РФ, безвіз з країнами ЄС, реформа децентралізації, широка програма ремонту і будівництва доріг, реформа ЗСУ, реформа медицини, декларування чиновниками статків, валютна стабілізація, Закон про мову, люстрація, декомунізація, томос... Була відновлена життєздатна стабільна економіка, що зростала 4 роки поспіль. Навіть ці пройдисвіти, що завдяки олігархату минулого року прийшли до влади, не встигли ще спаскудити спадок П.Порошенка. Його приклад наочно свідчить, що люди часто бувають несправедливими й невдячними. Дай, Боже, йому здоров'я.

Адказаць
-2 +
Oleg S., 1:24, 30.09

Ха , Ха, Ха ! Забули згадати про успішно проведену Петром Олексійовичом Печерно - судову і поліцейську реформи . А ще нині Порошенко лежачи в Олександрійській лікарні може подякувати сам собі за реформу медицини .

Адказаць
-1 +
Oleg S., 1:04, 30.09

" Ваш народ " ганьбить Михайло Петрович , котрий замість служби в ЗСУ тусується з " рускімі в Лонданє ".

Адказаць
+7 +
узбагойся, 23:19, 29.09

По крайней мере ему есть чем похвалиться по итогам своего президентства.
При всех его, буду откровенным, многочисленных недостатках, видных даже отсюда - это лучший президент, что был у Украины в современной истории.

Хотелось бы, чтобы каждый следующий у вас был лучше предыдущего, но с этим у вас не получается: после Ющенко - Януковощ, а после Порошенко - Зеля. ИМХО, вот когда три раза подряд проголосуете так, что следующий будет лучше предыдущего (а не через один), тогда дело сдвинется с мертвой точки.
Убирать (засидевшихся) президентов Украина умеет, а выбирать - нет.

Адказаць
-3 +
Oleg S., 1:28, 30.09

Не має чим йому вихвалятися . Цікаво , скільки б раз розстріляли Петра Олексійовича в Китаї , за те що з 1996 року і до нині він перебуваючи на держслужбі став мільярдером ?

Адказаць
+43 +
Alex, 19:57, 29.09

Скорейшего выздоровления Вам,Петр Алексеевич. Вы нужны не только Украине,Вы нужны всем,кто смотрит вперёд. В завтра.

Адказаць
-17 +
Oleg S., 20:41, 29.09

Вперед і Порошенко несумісні речі . Саме завдяки йому і колимагам " Богдан " громадський транспорт Києва знаходиться в жахливому стані . Саме завдяки йому в Україні держпідприємства досі закупляють в Лукашенка МАЗи , ігноруючи власний КРАЗ .

Адказаць
+4 +
экономист, 23:28, 29.09

Кварталопоклонник - ты уныл. У вас безвиз даже скоро отберут, если твой любимый зелибоба продолжит в том же духе. Он даже не тянет на самостоятельную политическую фигура - такое ощущение, что как с квартала привык работать по выданному сценарию, так и сейчас работает по сценарию, который выдали.

А насчет маз-краз... а "до сих пор" твоему зелибобе времени все никак не находится это исправить? Ну и конечно соотношение цена-качества тут не при чём - главное что краз свой. Тебе надо в рашку переехать - ты там смог бы точно по такой же "ватно-партиотической" логике на ладе ездить. Главное же, что свой ваз.

Адказаць
-1 +
Oleg S., 1:42, 30.09

Невдалий з вас виходить Нострадамус . З українських політиків мої симпатії були на боці В'ячеслава Чорновола , Левка Лук'яненка. Нині в мене довіру викликають Микола Томенко , Роман Безсмертний . Що стосується самостійних фігур в політиці , то ваш кумир після договірняків з Фірташом , Ахметовим , Медведчуком ним не був . Відносно КРАЗУ в наших військовослужбовців не має ніяких нарікань , ні по ціні , ні по якості. Китайські катафалки Богдан обсміяла вся Україна , а покупець МАЗів в Лукашенка на мою думку допомагає диктатору і його ОМОНУ - КГБ проводити геноцид білорусів .

Адказаць
+42 +
Гетману Украины, 20:14, 29.09

Г-н Президент, держитесь !
Слава Украине, жыве Беларусь !

Адказаць
-3 +
Oleg S., 1:44, 30.09

Дозвольте вам нагадати , що цей російськомовний " гетьман " приїхав в Україну з Молдови .

Адказаць
+40 +
azhbeta, 20:17, 29.09

Здоровья вам, Петр Алексеевич! Берегите себя, вы нужны Украине.

Адказаць
-3 +
Oleg S., 1:53, 30.09

Україні він потрібен виключно на лаві підсудних , як і його тато , за розкрадання державної власності .

Адказаць
+26 +
Бефар., 20:49, 29.09

Выздоровления вам, Настоящий Президент Украины !

Адказаць
-5 +
сноб, 20:59, 29.09

Ой, да ладно вам уже! А Порошенко пусть выздоравливает!

Адказаць
-3 +
Oleg S., 1:50, 30.09

З усіх президентів найбільш достойним був Віктор Ющенко, але його любий кум Порошенко довів до скандалу з Олександром Зінченко , конфронтації з Тимошенко , співпраці з Ахметовим , Януковичем .

Адказаць
+29 +
Выздоравливайте!!!!, 20:53, 29.09

Надеюсь, что Пётр Алексеевич справится с этой болезнью так же, как привык справляться с любыми проблемами.Переживали за Вас все эти годы.Восхищались.Радовались успехам.Тяжело воспринимали неудачи.У Украины БЫЛ Президент,который очень достойно представлял свою страну.Беларуси пока еще в этом не везло.Выздоравливайте.Слава Украине!

Адказаць
-3 +
Oleg S., 1:46, 30.09

А я надіюсь що він лікуватиметься в Олександрійській лікарні , або в Білій Церкві , як житель Обухівського району .

Адказаць
-3 +
Oleg S., 7:24, 30.09

Дійсно , з проблемами мешканець будинку культури Українського Товариства Сліпих в Козині вміє справлятися . Треба відбілити тата- зека , розкрадача радянського майна - купив в Ющенка для нього " Героя України ". Не виходить самостійно потрапити в Верховну Раду - купляємо місце в СДПуО Медведчука , та робимо його хрещеним татом сина Михайла . СДПуО втратила виборців - організовує спільно з Азаровим Партію регіонів .

Адказаць
+31 +
</>, 20:53, 29.09

Выздоравливайте, Петр Алексеевич.

Адказаць
-2 +
Oleg S., 3:13, 30.09

Не хвилюйтеся , виздоровіє . Це в нього імунітет здав після того як в день жалоби за загиблими курсантами 25 вересня круто відсвяткував свій день народження в ресторані Not only fish . Роки беруть своє , цукровий діабет не дає розслабитися . Та й соціальну дистанцію , та масочний режим поп'яні ніхто не дотримувався .

Адказаць
0 +
плутин, 5:22, 30.09



про Лукашенко, ни слова.

Адказаць
0 +
Нераб, 7:01, 30.09

Не всё так однозначно, когда под шумиху очередной волны очень известный политик делает такие заявления.
Документ ВОЗ признал, что тест ПЦР на коронавирус на самом деле реагирует на генетический материал человека - нормальную последовательность нуклеотидов человека находящуюся в "Chromosome 8", таким образом делая 90% тестов заведомо позитивными..

Адказаць
-2 +
Леонід, 9:25, 30.09

Шановні білоруси - хороший український президент не програв би чесні і вільні вибори з різницею в три рази голосів людині, котра і дня не була в політикумі України. Це все, що потрібно знати про Порошенка П.О. А так - щиро зичу йому одужання.

Адказаць
0 +
Oleg S., 10:11, 30.09

Приєднуюсь до ваших слів і побажань здоров'я Порошенко . Здоров'я йому точно пригодиться , після " остаточно прощавай " в політиці .

Адказаць
 
Напісаць каментар
E-mail не будзе апублікаваны