19 красавiка 2024, Пятніца, 15:31
Падтрымайце
сайт
Сім сім,
Хартыя 97!
Рубрыкі
Каментары 9
+1 +
Александр, 10:20, 28.09

....о самой загадочной силе в природе
------------------------------------------------------
Самая загадочная сила в природе уже почти 7 лет как разгадана . Гравитация - это реактивная тяга простых электромагнитных волн . Но до вчёных , которым весь мир кажется вверьх дыбом ,пока дойдет - столетия пройдут. Зазубрил , сдал , забыл теорию большого взрыва , которого не было , и всю жизнь студентам впаривает.

Адказаць
+3 +
Xenos WIGHT, 12:47, 28.09

С этой цифры поподробнее :) В знаменитом эксперименте со свинцовыми шарами и торсионными весами откуда и куда было электромагнитное излучение?

Адказаць
+2 +
Александр, 16:23, 28.09

Излучения от шаров идет во все стороны, но внутреннее излучение ( между ними ) направлено навстречу и нейтрализует одно другое, а внешнее ( в противоположную сторону ) продолжает отходить , толкая шары навстречу..
По этой же причине два корабля не могут идти параллельным курсом на близком расстоянии - внутренние волны от кораблей нейтрализуют одна другую , а внешние продолжают отходить , толкая корабли навстречу. Было много аварий .
Подробнее в видео ЮТуб Гравітація , темна матерія, Всесвіт , життя...

Адказаць
0 +
Хтось, 19:54, 28.09

З електромагнітних хвиль тіла випромінюють лише так зване теплове випромінювання. Якби було так, як ви кажете, то сила гравітації нагрітих тіл відрізнялась би від сили гравітації холодних тіл. А ще направленим електромагнітним випромінюванням можна було б створити тягу, але цього ніхто не зміг зробити (тільки не треба посилань на Ютуб, краще скажіть одразу кому за винахід цього двигуна присудили Нобелівську премію).

Адказаць
+1 +
Александр, 22:34, 28.09

кому за винахід цього двигуна присудили Нобелівську премію
---------------------------------------------------------

Від свинцевих куль ідуть коливання електромагнітних хвиль .від обертання електронів навколо ядер атомів з частотою 10 ^14 - 10^ 15 Герц. Сила невелика, але якщо помножити кількість атомів Землі на кількість атомів в предметі чи в людині - відповідну масу і отримаємо.
На цій реактивній тязі електромагнітних хвиль тримається на орбітах вся матерія Всесвіту, я її відкрив , відео в ЮТубі моє - значить мене премією і нагородять ))

Адказаць
+3 +
кто правее?, 10:48, 28.09

"Специалисты говорят о том, что гравитация – это фундаментальное явление. Оно невероятно мощное и за счет этого без проблем может приводить к искривлениям, которые возникают в ткани пространства-времени."
---------------------------------------------------
А Альб.Эйнштейн вроде высказывался в том смысле, что искажение пространства-времени объектами имеющими массу это гравитация и тем больше чем больше масса.

Адказаць
+3 +
Креатор, 11:31, 28.09

Кто может ответить мне на вопрос - что удерживает предметы в анимационном фильме (мультике) ? Хм, назовём это явление гравитацией.
А теперь попробуйте посмотреть на наш мир не так, как мы привыкли - изнутри, а из вне.
Хм, как интересно там у них всё устроено. А что же удерживает все материальные объекты на своих местах?
Ну да ладно, назовём это гравитацией.

Адказаць
+3 +
Хтось, 13:20, 28.09

Ну так, усі решта сил розгадані, залишилась лише одна - найбільш загадкова.

Я думав у статті напишуть про темну енергію - дійсно найтаємничішу річ у Всесвіті, але виявляється що на роль найтаємничішої сили призначили найбільш вивчену.

Адказаць
+1 +
Александр, 16:49, 28.09

Темної енергії , як і темної матерії , як і чорних дір не існує .Вони були придумані для темних людей , щоб не задавали зайвих питань ))
Існує 4 види стійкої матерії :
1) струни в Центрі Нашого Всесвіту;
2)кварки в центрах галактик ;
3)нуклони в центрах зірок ;
4) атоми в планетах ,в кометах в астероїдах і в нас .
У кожного виду матерії своя гравітація.
1) гравітація струн у 10 ^28 раз сильніша від земної ;
2)гравітація кварків у 10 ^18 раз сильніша від земної ;
3)гравітація нуклонів у 10^ 6 ( в мільйон ) раз сильніша від земної.
Всі види гравітації не взаємодіють між собою ( мають різну частоту ) і тримають ( кожна свою ) матерію на орбітах Всесвіту.

Адказаць
 
Напісаць каментар
E-mail не будзе апублікаваны