29 сакавiка 2024, Пятніца, 12:31
Падтрымайце
сайт
Сім сім,
Хартыя 97!
Рубрыкі
Каментары 8
+39 +
Янка Брыль , 7:49, 25.05

Савецкая Расія ,народжана ў хлусні ,жыла ў хлусні, і памрэ ў хлусні.!

Адказаць
+7 +
Точнее, 9:46, 25.05

Коммуняцкая расея

Адказаць
+8 +
ZANDARM, 10:32, 25.05

Это обыкновенный фашизм и эта фашистская банда из 90-х должна быть уничтожена во что бы то ни стало! Банда рашисто-фашистов будет врать всегда.

Адказаць
+44 +
Xenos WIGHT, 7:51, 25.05

Любимое объяснение неудачников - "да не очень-то и хотелось" :) Сильно уж виноград зелёный :)

Адказаць
+31 +
Хи-хи, 8:19, 25.05

Это типа-- их было 8, нас 28, драли́сь, пока не сравнялись! Но мы б им дали, если б они нас догнали!

Адказаць
+10 +
Крокодиловы слёзы, 9:10, 25.05

"Сергей Шойгу заявил, что наступление российских войск в Украине "замедляется сознательно", чтобы избежать жертв среди мирного населения..."

Адказаць
-4 +
Прахожий, 9:43, 25.05

Посмотрите на развитие ситуации в мире вообще.
ООН, штаты и европа очень боятся мирового голода, а рука на пульсе поставок пшеницы и растительных масел у РФ. Разблокировать поставки никто сейчас не сможет. Посему на западе начинает превалировать мнение, что войну надо заканчивать любыми средствами. Любыми. Поэтому Украину сейчас будут сдавать и уговаривать принять условия "мира" РФ. Сдали Беларусь, сдадут и Украину.
Они, западники, не понимают, что пока Молдова, Польша и вся Прибалтика не окажется под пятой РФ, мира не будет.
Готовтесь к затяжной войне. Готовы?

Адказаць
+2 +
Петрович, 11:45, 25.05

1. Запаси пшениці, що зібрав у себе Китай перевищують багаторічний обсяг його виробництва Росії та України разом узятих. Вони готувалися до цієї війни і використовують зерно, як і я Росія енергоносії, у якості зброї;
2. Індія може суттєво зменшити обсяги дефіциту зерна за рахунок його експорту, але не робить з цього з тих самих причин, що і Китай;
3. Україна й досі не визнала, що анексія Криму та окупація Донбасу, Херсонщини і Запоріжжя, бомбардування Києва, Львова, Одеси, Дніпра, Чернігова, Харкова війною.

Цим самим українська влада обмежила територію війни кордонами України, а не територією (включаючи водний простір) та повітряним простором над нею усіх воюючих країн. Сьогодні їх три: Росія і Білорусь - агресори та Україна - країна, що веде самооборону.

Перш ніж звинувачувати Захід у якомусь тиску, варто ретельно подивитися на факти. Найголовнішим з них є факт невизнання українською владою стану війну. Без цього перемога України не є можливою!

Адказаць
 
Напісаць каментар
E-mail не будзе апублікаваны