16 December 2017, Saturday, 6:23
Comments 5
+13 +
Серж, 12:44, 5.12

Цудоуна!! Вельмi добра!! Але, панове, дзе ж каментары?? Цi вас цiкавяць толькi артыкулы пра дармаедау, падаткi ды iншае з жыцця страунiкау ??))) Прабачце, але галоунае менавiта ВОСЬ ГЭТА, тое пра што у гэтым ролiку! На гэтым усё грунтуецца i трэба змагацца з каранямi зла! Вазьвяртаць сваё iм'я, свой гонар!!! Тады зьнiкнуць "декреты3", бязьмежныя падаткi i iншы гвалт. Але толькi РАЗАМ З КРЫМIНАЛЬНАЙ УЛАДАЙ!!

Reply
+7 +
Прораб, 13:44, 5.12

Цалкам згодны. Хутчэй бы.

Reply
+7 +
Восьтак, 13:47, 5.12

Паважаны Серж! Дал Бог каб чыталi ды запамiналi! Я таксама рэдка пiшу- не маю часу. Але у адным магу пагадзiцца: мала у нас асоб, адданых сваёй краiне. Нажаль, матэр`´яльнае ставiцца на першае мейсца.

Reply
+2 +
Lis, 16:38, 5.12

"...мала у нас асоб, адданых сваёй краiне..." - Настолько верные слова, насколько и грустные. Нет преданных граждан - априори нет страны в настоящем её понимании. Мы у себя уже с этим столкнулись на всю голову, чуть за то суверенитетом не поплатились, только оттяпанными внаглую территориями. А всему произошедшему причина та же - равнодушные "материалисты" (тупо рвачи, если откровенно) и явные предатели (которых бы просто порасстрелять тихонько - но ж хай подымется на всю галактику). В любом случае - большой вам удачи, сябры. И не сворачивать, как наш бывший "дважды несудимый".

Reply
+2 +
dodik, 18:51, 5.12

Вялiкi дзякуй за клiп. Як не хапае такога вiдэакантэнта для нашых дзяцей (i для нас - так сама).

Reply
 
Write your comment
E-mail won't be published