29 марта 2024, пятница, 18:27
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики
Комментарии 4
+25 +
SVEN, 8:33, 24.05

Владимир, дай Бог, чтобы оно так и было! Всем БЕЛОРУСАМ - здоровья, сил и терпения!!!...

Ответить
+12 +
терпения ???, 9:25, 24.05

Всё так , вот, только, ....терпения ....?
С терпением уже перебор.
Желаю беларусам ВСЕГО , но, извините меня , хватит уже терпеть !
Вы же можете, вы сами это знаете !
Сил вам, здоровья , отваги и....ГЕТЬ - "терпения" !!!!

Ответить
+11 +
мир.и.война., 8:44, 24.05

ЕСЛИ БЫ ВО ВРЕМЯ ОКУПАЦИИ ФАШИСТAМИ НЕ БЫЛО ПОДПОЛЬНОГО СОПРОТИВЛЕНИЯ И ПАРТИЗАН , А ВСЕ ГОВОРИЛИ , ЧТО НАДО КУДАТО УХОДИТЬ В ЛУЧШИЕ МЕСТА ---- ТО ФАШИСТЫ БЫЛИ ДОЛГО И ВЕЗДЕ ! ОДУМАЙТЕСЬ ХАРТИЙЦЫ ! СЦЕНАРИЙ ВЫЕЗДА ИЗ СТРАНЫ САМЫХ ПРЕДРЕИМЧЕВЫХ И НАХОДЧЕВЫХ СИТЕМЕ ТОЛЬКО ПОМАГАЕТ УДЕРЖИВАТЬ ВЛАСТЬ ! НАДО ДЕРЖАТЬСЯ ВМЕСЕ И БРАТЬ ПРИМЕР С НАШИХ ДЕДОВ !!!

Ответить
+22 +
З України, 8:56, 24.05

Дівчата , хлопці , дуже зрозуміла ваша стурбованість , занепокоєність долею вашої Батьківщини і своїм , власним, майбутнім.
Подвійне почуття викликає вибір подальших дій тих , хто зараз перебуває за кордоном з різних причин , повертатися чи ні ?.... Як тут дати раду ?
Якщо ви бачите свою долю у протистоянні лукашенковському режиму, збираєтесь жити-боротися з неправдою, за Вільне , Европейське життя у себе вдома - то повертайтеся , допоможіть своїй країні.
Якщо не готові покласти на життя-боротьбу найкращі роки свого життя -залишайтеся там , ніхто вам не докорить за цей вибір, живіть у цивілізованому суспільстві, і хай вам щастить.
Вибір , на мій погляд, дуже непростий.
Але , у будь-якому випадку , коли б це не сталося ,хоч через роки, повертайтеся додому , це ваш дім , ви потрібні своїй землі, Батьківщині. Щоб там як , але Білорусі бути Вільною , бо інакше - НІЯК !
Будьте щасливими !
Жыве Беларусь !

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован