23 апреля 2024, вторник, 10:12
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики
Комментарии 4
+10 +
мздоимцы, 15:00, 21.01

"... меньше всего - участие в борьбе с коррупцией и другими недостатками в государстве (21%)", - говорится в результатах опроса."
----------------------------------------------
А ведь именно коррупция пронизывающая все слои общества оказывает своё разъедающее воздействие на мировосприятие индивидуумов.

Ответить
+5 +
Ukraine, 17:49, 21.01

А это у нас такая особенность. Все украинцы против коррупции, но каждый хочет, чтобы кум все порешал.

Ответить
+3 +
ЯЗЭП, 18:08, 21.01

У ўкраінцаў маюцца розныя прызнакі патрыятызму! І гэта нармальна! Бо за што любіць радзіму, калі там штосьці дрэннае. За гэта трэба саромецца! Дарэчы ў гэтым украінцы ў корні адрозніваюцца ад рускіх. Бо з тых зрабілі шавіністаў, якія любяць сваю краіну ў любым стане і нізашто таксама! Яны любяць яе і тады, калі жывуць у іншых краінах! Хоць тая па якімсьці прычынам і выціснула іх за свае межы! Такую сляпую любоў і прадугледжвае шавінізм! Гэты філасофскі тэрмін не стаіць на месцы, а развіваецца паступова. Наступная яго фаза нацызм і фашызм! Тое што рускія паспяхова развіваюцца ў гэтым напрамку, можна заўважыць па ўзроўню прапаганды ў СМІ. Асабліва вялікіх поспяхаў у гэтым дасягнуў канал ТВ- Расеі! Ну і потым на практыцы гэтую тэорыю яны падцвердзілі ў адносінах з Грузіяй і Украінай! Застаецца толькі чакаць-хто наступны?

Ответить
+3 +
Хтось, 18:16, 21.01

Розберемо по пунктах
1. Любов до своєї країни - це ні про що. Путін теж може декларувати любов до України і я певен, що він її по своєму любить.
2. Виховання дітей у любові та повазі до своєї країни - 65% у поєднанні із 35% спілкування українською мовою та 80% любові до своєї країни виглядає якось дивно. Чи не так люблять та поважають україну росіяни? Головне щоб ви там не повертались до мови, а галушки, борщ, гопак та дівчат (хохлушок) ми любимо.
3. Дотримання всіх законів України - 56%. Ну хіба що закон про мову можна ігнорувати, а ще закон про вибори (дебати на стадіоні), іще низку законів.
4. Знання історії своєї країни і її культури. А як ви знаєте сучасну українську культуру як ви дивитесь російські серіали, чи так звані "українські", в яких від українського лише те, що вони були зняті на українській території. Ви читаєте російський інтернет, російських письменників, слухаєте російську попсу, робите на ютюбах російський контент і називаєте себе українськими патріотами?

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован