29 марта 2024, пятница, 0:25
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики
Комментарии 5
+14 +
Бефар., 21:22, 21.11

Порошенко о Зеленском :
Громадянин Зеленський не розуміє, наскільки важливою була Революція Гідності. Тому що він у той час виступав у Москві. І реванш розпочався, коли він прийняв рішення на прохання Путіна звільнити «беркут». Бо звільнення «беркуту» — це не просто гуманітарний акт по відношенню до певних осіб, це руйнація можливості встановити замовників вбивств.
Реванш отримав продовження: обшуки в музеях, волонтери і добровольці, запроторені за ґрати… Для «зеленої» влади важливий символ жорсткого і брутального удару по Революції Гідності. Бо це є наш стратегічний вибір майбутнього у ЄС і НАТО — як гарантія неповернення до Російської імперії.

Ответить
-8 +
Oleg S., 1:49, 22.11

Перш ніж друкувати цитати придністровського патріота перегляньте прес-конференцію Олександра Зінченка , напередодні розвалу помаранчевої коаліції .

Ответить
+14 +
BDFY, 21:46, 21.11

Задумайтесь, беларусы, над этой цитатой:

"16 ноября 2020 апелляционный суд Киева снял арест с беглого президента Украины Виктора Януковича по делу о разгоне Майдана, 19 ноября в музее Революции достоинства полиция провела обыски, а Госбюро расследований вызвало на допросы лидеров Евромайдана в рамках производства, которое открыли по заявлению экс-генпрокурора времен беглого президента Виктора Януковича, нардепа от "Оппозиционной платформы – За жизнь" Рената Кузьмина о "госперевороте" во время Революции достоинства."

Ответить
+6 +
Хтось, 22:41, 21.11

"На мою думку, ми досить легко і згуртовано об'єднуємося проти. Проти несправедливості, брехні, проти конкретного правителя, одним словом - проти чогось або проти когось. І коли [цей фактор] зникає, підсвідомо настає розслабленість. Ми забуваємо, що це тільки проміжна перемога, яка ще не означає дійсного настання змін ", - зазначив Зеленський.
-------------
Але ж як самокритично вийшло...

Ответить
+4 +
Незабаром, 23:12, 21.11

Так, ми згуртуємося !
Згуртуємося проти зеленських , обов'язково, тільки-но зачекай, хлопчик.

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован