20 апреля 2024, суббота, 2:56
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики
Комментарии 10
+8 +
Михаил Родкин, 10:10, 6.12

А кто знает, какое сейчас число беженцев из ДЛНР - в Украину, и в Россию? И насколько там внутри кризисная ситуация?

Ответить
+19 +
xxxx, 10:41, 6.12

Россию надо просто отключить.
Прямым в челюсть.
Быстро жёстко эффективно.
Как третий рейх.

Ответить
-12 +
Yen, 11:42, 6.12

Он наверное перепутал сфифт с сельпо захотел открыл захотел закрыл люди годами зарабатывают репутацию чтобы ее терять из за чьих то хотелок так все клиенты разбегутся.

Ответить
+15 +
Красная Зараза, 12:11, 6.12

"Чьи то хотелки"- это вернуть своё, вероломно отобраное не адекватным соседом.

Ответить
+13 +
ПАРАМОН, 12:25, 6.12

Украінцы не марудзьце з пытаннямі тэрыторый! Бо такое ўражанне, што вы ўжо звыкліся з сітуацыей! Ужо нават Малдова заявіла аб вызваленні Прыднестроўя з пад расейскага іга! Што значыць да ўлады там прыйшоў сапраўдны паірыёт сваёй краіны! Пры гэтым смелы і рашучы! Валакіціць нябудзе! Не аддаяце- будзем шукаць падтрымку, каб вярнуць сваё!

Ответить
+9 +
Ігор з України, 13:17, 6.12

Никто ничего не забыл и ни с чем не смирился. Украина вернет и Донбасс, и Крым. Причем быстрее, чем многие полагают. Мы времени зря не теряем. Укрепляем свои ВС и продолжаем необходимые реформы. Жаль, что медленнее, чем нужно. Команда Порошенко в этом вопросе была гораздо эффективнее. Приднестровский вопрос Молдове можно решать уже сейчас. Группировка рашистов там окружена со всех сторон. Логистики военной - 0. При наличии политической воли выбить эту погань можно. Украине это будет выгодно. В случае чего не нужно будет опасаться второго фронта.

Ответить
+2 +
Хтось, 13:59, 6.12

У сучасному світі території - не головне. Головне, щоб людям, що живуть в тій чи іншій державі, ця держава подобалась і їм подобалось в ній жити. Зараз на Донбасі йде потужна антиукраїнська пропаганда, це як ін'єкція отрути. Вони себе вже українцями не вважають, а якимось міфічним "народом Донбасу". Повертати назад без детоксикації цю отруйну територію - лише собі нашкодити. Якщо повертати, то потрібно мінімум на стільки ж років, скільки ця територія була окупована, ввести особливий режим із тимчасовою забороною жителям цієї території брати участь у загальноукраїнських виборах. Лише коли російська отрута повністю звідти буде виведена, можна говорити про повноцінне возз'єднання.

Ответить
+1 +
Ігор з України, 16:36, 6.12

У чомусь ви праві. Народ на Донбасі досить специфічний. І голосує часто проти патріотів. Але це не означає, що ми повинні усе залишити так як зараз.
ДНР/ЛНР потрібно ліквідувати. Після повернення Донецька і Луганська потрібно буде провести ретельну перевірку місцевих. Якщо людина просто проживала на окупованих територіях, - це одне, а якщо хтось брав активну участь в антиукраїнській діяльності, - зовсім інше... Щодо позбавлення "народу Донбасу" виборчого права, тут не все просто. Це одне з базових прав людини. Якщо Україна вважає себе правовою країною, тоді ми повинні поважати Конституцію і права людини. Відповідно, якщо на момент виборів там не буде діяти військовий та/або надзвичайний стан, тоді місцеві (ті з них, хто матиме українські паспорти) матимуть право голосу.

Ответить
+12 +
сс, 12:55, 6.12

С террористами переговоры не ведут

Ответить
+2 +
Світлана, Київ, 14:08, 6.12

Хартия, дорогая!
перестаньте транслировать это достояние коммунистического маразма их прошлого... века.

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован