19 апреля 2024, пятница, 20:50
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики
Комментарии 4
+6 +
Александр, 19:07, 28.06

Вполне реально. И живые организмы на этих планетах отличаются от земных , в основном , толщиной костей скелета , в зависимости от силы местной гравитации.

Ответить
+11 +
благодарные мы, 19:10, 28.06

Ни одна из планет, похожих на нашу, не сумеет ускользнуть от взора наших прозорливых земных ученых, все они будут обнаружены и пересчитаны, и этот нелегкий труд будет по достоинству оценен и с глубокой благодарностью оплачен нами.

Ответить
+5 +
Хтось, 19:59, 28.06

Можливо там і є життя. Але яка різниця, і чому знаходження життя у Всесвіті стало таким фетишем? Ми хочемо знати, що ми не єдине життя. Припустімо, дізнались із 100% імовірністю, але що це нам дає? Обмін досвідом? У нас на планеті вже (чи ще) існують інші форми життя, ми з ними вичерпали весь діалог? Чи тут говорити ні з ким? Шукаємо з ким би ще поговорити? То може ми для того життя будемо точнісінько таким само нецікавим співрозмовником? Ми із нарцисичною манією вдивляємось в глибини всесвіту, вишукуючи там лише власне відзеркалення. Якщо нарешті знайдемо, то як з тим життям говорити, коли найшвидший відомий нам спосіб зв'язку, радіохвилі, йтимуть туди-назад тисячі (ну нехай навіть сотні) років? Тут за сотню років дві технічні революції відбувається, послані запитання-відповіді стануть просто неактуальними.

Ответить
+1 +
Александр, 21:10, 28.06

Це дуже цікаво.А раптом вони там вже їздять не на солярці і літають не опираючись на повітря і не падаючи постійно ? Можливо і зв"язок налагоджений модульованим низькими частотами космічним промінням надвисокої частоти ?

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован