2 траўня 2024, Чацвер, 19:07
Падтрымайце
сайт
Сім сім,
Хартыя 97!
Рубрыкі
Каментары 2
+5 +
Артаксеркс, 21:26, 25.10

Завтра вибори. Я певен, що половина виборців не знають, за кого з мажоритарщиків голосувати. Не полінуйтеся у інтернеті пошукати свій округ, свою дільницю і переглянути там список мажоритарщиків. Номер дільниці, округа, вказаний у Запрошенні на вибори. Або знайдіть по своїй адресі. А партії – в основному народ визначився, соціологи кажуть, що чверть виборців ще не знають. Думаю, менше. Але не ходіть кругами і поставте собі такі запитання:
1. Для чого вибирається парламент? Для того, аби депутати продукували й приймали закони, потрібні суспільству. Не дитячі садки будували, не шкільний автобус вибивали, а заради законів, які сформують наше життя. Для цього люди вибирають депутатів у всьому світі.
2. Хто подав найбільше якісних чітких безкомпромісних законів? Є одна така партія. Наприклад, закон про люстрацію подано 2005 року. Радикальний.
3. Хто не дав жодної тушки?
4. Хто не дав жодного кнопкодава?
5. Хто голосував за потрібні державі закони всіма 35 голосами?
6. Хто фактично організував Майдан?
7. Хто поніс найбільші втрати під час Майдану – 19 чоловік?
8. Хто залучив коштів для АТО – 51 мільйон гривень?
9. Яка партія дала 360 партійців вояків у АТО?
10. Яка партія організувала батальйон СІЧ?
11. Хто фактично зробив масовим визнання українського прапора, тризуба, вітання «Слава Україні!», червоно-чорного прапора УПА, навчив чи не всіх українців співати наш славень(гімн)?
12. Хто не є скороспілою чи недовготривалою партією, а навпаки – модернізується, очищається, розширюється серед народу, а не за гроші олігархів.
Порівняйте з іншими партіями. І робіть свій вибір. Поясніть тим своїм, хто ще блукає мізками.

Адказаць
0 +
Жека, 0:18, 26.10

модератор пида,,,,,, ткнуть бы хуе,,,,, тебе в глаз а то пропускаете всякое говно благоугодное для вас!

Адказаць
 
Напісаць каментар
E-mail не будзе апублікаваны