5 траўня 2024, Нядзеля, 1:05
Падтрымайце
сайт
Сім сім,
Хартыя 97!
Рубрыкі
Каментары 6
+19 +
Вадим, 11:23, 2.11

Х.рня полная. Особая позиция, закрытый командир, б.я лидер - он работал в Горловке на кладбище, копал могилы, его весь город знает. А наше мать его руководство с этими бесами переговоры ведет..

Адказаць
+6 +
русский, 12:04, 2.11

Москва произвела ребрендинг . Мавр сделал своее дело - Мавра можно утилизировать. Он согласился на добровольную эмиграцию.
Подстроился под обстоятельства! :)

Адказаць
+5 +
вораг , 12:10, 2.11

Уже наворовался

Адказаць
+7 +
Полоцкий, 12:21, 2.11

животное!

Адказаць
+10 +
зинаида, 12:46, 2.11

найти гада

Адказаць
+8 +
таня укропчик, 14:22, 2.11

до речі,ось цей так званий розстріляний васющенко,(полковник сбу),не так давно відпочивав у нас у Львові ,так сказати відновлювався(щоб його віновлювало,падлу)То от він приїхав з сімєю ,причому біженці ці виглядали краще ,аніж ми.Жінка з зачіскою,манікюр і тд і тп.А коли вони стали лити бруд на українську армію,причому сидячи за нашим столом ,розмовляв цей васющенко з кимось з донеччини і коментував про бандерівців .Просто бридко від таких козлів.Слава богу ,поїхали вже...Після цієї зустрічі переконана,нема там кого рятувати,принаймі таких жлобків ,як цей сбушник і його сімейка.Скажете,жорстоко?А як тодідивитись в вічі мамочці з двома дітками 2 рочки,що вчора поховала свого 31-річного чоловіка і нашого сусіда!А такі бидлоти як цей здоровий кобель,військовий сидить під юбкою в своєї баби і не захищає своїх трьох!!!!дітей і живе приспівуючи за чужі кошти...Сама б розстріляла!

Адказаць
 
Напісаць каментар
E-mail не будзе апублікаваны