28 апреля 2024, воскресенье, 7:12
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики

Террористов пугает мощь украинской армии

5

При попытках подсчитать количество украинских войск на Донбассе, различные “эксперты” сепаратистов подчеркивают значительное усиление позиций армии ВСУ.

Комментарии 5
+23 +
украинка, 13:39, 3.07

Так у нас воюет народ за свою свободу от коммунистических идеалов "совка" и можете не считать, нас - миллионы!

Ответить
+6 +
Dean Ex, 13:42, 3.07

Не меньше 100k "фашистов" по российско-террористическим подсчётам сейчас находится на Донбассе, 200-300 тысяч "фашистов" проходят подготовку в американских лагерях карательной подготовки (если выходить из логики ДНР/ЛНр по численности) и ещё 300-500 тысяч "мифичных фашистов" условно храбрые ДНР/ЛНР уже как бы уничтожили.

Чёрт побери, да против Украины по этим данным даже Китай побичуется воевать. ;)

Ответить
+10 +
дідусь, 13:47, 3.07

Ну так здавайте зброю, або разом із зброєю тікайте до Путлера.

Ответить
+7 +
TezeiKritskiy, 13:49, 3.07

и имя ему легион

Ответить
+12 +
Дід Віталій, 14:05, 3.07

Питання не в кількості українських солдат на фронті з РФ. Їх має бути там значно менше, але всі повинні бути добре монивовавні, вишколені і озброєні високоточною сучасною зброєю + технологією ведення військових дій в нових умовах ХХІ століття!!! На фронті мають воювати бойові роботи, а не живі люди! Промислово-науковий потенціал нашої країни має виробляти бойові дрони і безпілотники, що вражатимуть ворожу силу з високою точністю, знищувати ворожу техніку за сотні кілометрів від центрів управління військовими безпілотниками ударними роботами!!! Нам не потрібно тисячі танків і САУ, важких ракетних комплексів, літаків, зроблених по технологіях минулого століття! Для знищення ворожої сили і техніки вистачить маленьких і точних - переносних самонавідних крилатих ракет, які зможе запустити наш солдат прямо на позиції і знищити любу ворожу ціль! Кілька сот тисяч таких переновних міні установок, з радіусом дії від 10 до 100 км українскі конструктори і війскова промисловість здатна випускати!

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован