31 лiпеня 2024, Серада, 3:24
Падтрымайце
сайт
Сім сім,
Хартыя 97!
Рубрыкі

Случайный Путин

4

Россия – нищая страна без перспектив.

Каментары 4
+22 +
ВАСІЛЬ, 17:28, 11.07

Сапраўды так.
Ніякіх пэспэктываў расея ня мае на далейшае існаваньне ў цяперашняй форме.
Бо гэта краіна зла, імпэрыя і турма народаў якая ніякага мейсца ня мае ў сучасным сьвеце.
Праграе вайну і той старажытны маскоўскі твор разваліцца.

Адказаць
+20 +
население раши рабы, 17:42, 11.07

РОССИЯ БЫЛА ОЧЕНЬ БОГАТАЯ СТРАНА. НО ЗА 25 ЛЕТ ВОВАН ПУТЛЕР И ЕГО ДРУЖБАНЫ ОГРАБИЛИ РФ И УЕХАЛИ В ДАЛЬНЫЕ СТРАНЫ ! ПОПОЛНИВ ЗАПАДНЫЕ БАНКИ МИЛЛИАРДАМИ БАКСОВ !

Адказаць
+6 +
Нет!, 22:41, 11.07

Не был «богатым» Мордор никогда в своей истории. Деньги за газ - это ЗАПАДНЫЕ деньги, без них ходили бы в лаптях и не получали бы ни зарплат, ни пенсий (как в 90-е). Путлер никуда не уехал, а у многих «дружбанов» деньги, недвига, яхты и т.п. тот самый Запад и конфисковал. И на эти деньги будет идти война против самого мордора. В общем, лохи.

Адказаць
+25 +
Jürgen Henning, 17:46, 11.07

Я не є згодний з автором статті, коли він стверджує, що «Горбачев оставил в наследство доверие западных стран к России. Россияне жили в мире. Ни с кем не воевали». Десь через півроку після відставки Горбачова так звані «россияне» вже прямо почали воювати з законною владою Републіки Молдова, захищаючи кримінальне кадебістське комуністичне сепаратистське утворення «Придністров'я». А про неоголошену війну проти законного уряду Грузії Звіада Гамсахурдіа, яку Орда вела руками так званої «конфедерації гірських народів Кавказу», яку теж вели так звані «россияне» раніше, коли юридично ще існував СРСР на чолі з Горбачовим, автор чомусь не згадав. Та я ще не погоджуюсь з думкою автора, що Путін є буцімто випадкова людина. Тут є якраз з точністю до навпаки - Путіна ЦІЛЕСПРЯМОВАНО до влади вела олігархічна група на чолі з таким собі Березовським. Щоправда, це є вже інша справа - Путін не захотів танцювати під музику цієї групи, і він невдовзі розправився зі своїми «опікунами».

Адказаць
 
Напісаць каментар
E-mail не будзе апублікаваны