26 жнiўня 2024, панядзелак, 16:09
Падтрымайце
сайт
Сім сім,
Хартыя 97!
Рубрыкі
Каментары 10
+25 +
ака Вася Рогов, 11:40, 26.08

По ходу у Орбана не просто припекает, а уже пылает под седалищем.

Опер из народа.

Адказаць
+14 +
паршивая овца, 12:35, 26.08

Орбан это последователь Лукашенко в Евросоюзе.

Адказаць
+4 +
Такитак, 13:41, 26.08

Витя просится на нары, или на 9граммов.

Адказаць
+21 +
Русский , 11:46, 26.08

Брексит был. "Венгрита" ещё не было. Венгров ещё пускают сегодня в ЕС?

Адказаць
+5 +
Укр, 12:33, 26.08

Чи потрібно мені, як громадянину України, щоб моя держава входила до складу ЄС? За крайні 10 років моє ставлення до цього змінилося з "бажано б" на "а може ну його на..."
Зрештою, можливі економічні преференції перекриваються ймовірним негативом від мігрантського фактору. Так й не факт, що такі преференції будуть - адже європейський ринок давно поділений (досить згадати нещодавнє блокування поляками нашого кордону). Щодо політичних переваг - то й тут не все однозначно (орбани-фіцо надто щедро зросли на мирній європейській ниві не тільки в Угорщині та Словаччині).
Очевидним є шлях укладання міждержавних союзних угод (на кшталт договору з Великобританією) у політико-економічній і військовій сферах з подальшим їх поглибленням (за потреби, до рівня взаємовідносин держав усередині ЄС). Також, є очевидними першочергові партнери - Великобританія, країни Балтії та Скандинавські держави. Решті країн вшистко єдно, бо вони не межують з рашкою. GB - виключення, "англічанка гадіт всєгда")

Адказаць
+3 +
Укр , 12:47, 26.08

Ps. Анонімні мінуси на коментар теж цікаві з точки зору відсутності у "мінусувальників" вагомих контраргументів щодо моєї тези))

Адказаць
+2 +
ака Вася Рогов, 14:00, 26.08

Есть один аргумент (поставил +): опыт Польши, которая ведёт самостоятельную политику и не входит в зону евро. За несколько последних лет экономика Польши росла качественнее любой другой европейско экономики. Если сравните экономику воюющей (!) Украины со многими европейскими, вы удивитесь, что Украина если и проигрывает в экономическом росте, то незначительно. А что будет после окончания войны? Так что предлагаю спадару Зеленскому и его команде серьезно обратить внимание на опыт Польши и в некоторых аспектах Великобритании.

Опер из народа.

Адказаць
+2 +
Укр , 14:49, 26.08

Приклад з Польщею вдалий і очевидний. Як очевидно й те, що економіки Польщі й України плюс мінус мають одні й ті ж сильні галузі (для прикладу - те ж с/г). І відповідно, йтиме боротьба за одні й ті ж ринки збуту. Отже, справа не тільки в євро. До речі, Чехія теж послуговується своєю валютою, і темпи розвитку навряд чи значно нижчі за Польщу при вищому рівні життя. Що стосується перерахованих мною країн, то тут ситуація дещо інакша. За винятком, можливо, чорної металургії Швеції, якихось гостроконкурентних галузей їх економіки з українською немає. Тож є можливості як для внутрішнього ринку (оскільки у британців і скандинавів непогані за об'ємом приватні інвестиційні фонди), так і для зовнішнього.

Адказаць
+17 +
СЕНЯ, 12:40, 26.08

"Если Венгрия хочет в Таёжный союз - Брюссель может помочь!" - вот такой ответ должно дать ЕС жабе. Если йобики переходят на язык ультиматумов - с ними нужно общаться на этом же языке. Так быстрее будет доходить даже до ватной головы

Адказаць
+6 +
Федя, 14:06, 26.08

Ну, здесь я бы с Орбаном согласился...
Если Брюссель хочет принимать всех мигранов - пусть принимает! Могут даже сразу к беларуской границе автобусы подогнать, чтобы "несчастные" просители "убежища" не пытались убивать польских пограничников. Но только пусть эти "просители убежища" живут в домах тех евродепутатов, которые так рьяно их защищают
Легко помагать "государственными" деньгами с зарплатой в 30 тыс евро. А озабоченность выражать - еще легче!

Адказаць
 
Напісаць каментар
E-mail не будзе апублікаваны