30 жнiўня 2024, Пятніца, 2:12
Падтрымайце
сайт
Сім сім,
Хартыя 97!
Рубрыкі
Каментары 2
+2 +
SashQo, 22:11, 29.08

Пока Украина "наносит удар по путинскому нарративу" - пуйло спокойно захватывает все больше украинской территории. Это "многие государства ЕС" тоже поддержали?
Не с нарративами бороться надо, а оккупатнов уничтожать в бОльших количествах. А это ЕС не особо хочет поддерживать, ибо дорого...

Адказаць
+3 +
IUYT865, 22:12, 29.08

Генерал у відставці Іван Якубець (колишній командувач Аеромобільних військ України):
"-Те шо каже главком і президент, шо Покровськ під контролем це тавтологія. Нема там в них ніякого контролью. Нічого собі просування "часткове" на глибину 2 км. Такі самі проблеми на Торецькому напрямку та інших. Вони нам мізки компасують тим, шо вони шось там на Курщині захопили чи якийсь міст розбомбили. Це все відволікання нашої уваги суспільства від головних проблем які є на Донбасі. А зараз по 2 км по 3 км здаються! Шо це таке? Це вже бігство! Це або зрада, або небажання, або неспроможність військових начальників. Тоді треба звільняти таких. Алеж там призначили любічиків президента! Це веде до того, шо Росії дозволяють вийти на кордони Донецької області. Тут уже й не до Сирського питання. Він слухняно виконує зрадницькі накази одного божевільного. Те, що бачимо під Покровськом - це наслідки діяльності розгромленого ще в лютому Генштабу й абсолютно неадекватного його нового начальника Баргилевича.

Адказаць
 
Напісаць каментар
E-mail не будзе апублікаваны