24 красавiка 2024, Серада, 15:22
Падтрымайце
сайт
Сім сім,
Хартыя 97!
Рубрыкі

Кпіны ад Кракадзіла

7
Кпіны ад Кракадзіла

Візіт у Зімбабвэ стаміў сіняпальцага, а прыгажосці Афрыкі сямейства не ўразілі.

Поэтому на обратном пути пришлось всем кагалом залететь обратно в «родные Эмираты». Этот залет окончательно снял флер «государственного или рабочего визита» с семейной турпоездки.

Крокодил Эммерсон знатно потроллил синепалого с демократией и выборами. В отличие от синепалого синегуба свои выборы он выиграл с результатом чуть более 50 процентов, а оппозиция прекрасно чувствует себя в парламенте страны. В общем, синепалого синегуба красиво использовали в предвыборной кампании в одной из беднейших стран Африки. Это актуальный уровень международных контактов хунты.

Более того, он абсолютно в курсе лживости клятв в вечной дружбе: пока Крокодил находился в опале, синепалый синегуб успешно посылал поздравительные высокопарные телеграммы в адрес Мугабе. Именно Мугабе отправил своего ближайшего соратника в опалу. И именно опальный бывший соратник сверг позднее Мугабе.

Тяжелое состояние фюрера (в том числе в результате сочетания не самого легкого климата с алкоголем) и смазанные впечатления от визита в Зимбабве еще аукнутся организаторам вояжа.

Таму на зваротным шляху давялося ўсім кагалам заляцець назад у «родныя Эміраты». Гэты залёт канчаткова зняў флёр «дзяржаўнага або рабочага візіту» з сямейнай турпаездкі.

Кракадзіл Эмерсан шляхетна пацвяліў сіняпальцага з дэмакратыяй і выбарамі. У адрозненне ад сіняпальцага сінягуба на сваіх выбарах ён перамог з вынікам, крыху большым за 50 адсоткаў, а апазіцыя выдатна адчувае сябе ў парламенце краіны. Увогуле, сіняпальцага сінягуба прыгожа выкарыстоўвалі ў перадвыбарнай кампаніі ў адной з самых бедных краін Афрыкі. Гэта актуальны ўзровень міжнародных кантактаў хунты.

Больш за тое, ён абсалютна ў курсе ілжывасці клятваў у вечным сяброўстве: пакуль Кракадзіл знаходзіўся ў няміласці, сіняпальцы сінягуб паспяхова пасылаў віншавальныя тэлеграмы на адрас Мугабэ. Менавіта Мугабэ адправіў свайго найбліжэйшага паплечніка ў няміласць. І менавіта апальны былы паплечнік зрынуў пазней Мугабэ.

Цяжкі стан фюрэра (у тым ліку ў выніку спалучэння не самага лёгкага клімату з алкаголем) і змазаныя ўражанні ад візіту ў Зімбабвэ яшчэ адгукнуцца арганізатарам ваяжу.

Настрою не дадаюць і загалоўкі расейскай прэсы, у якіх адзначалася, што сіняпальцага сінягуба праводзілі з краіны з казлом. У той час, калі самалёт з сямействам сіняпальцага знаходзіўся ў паветры, прыйшла яшчэ адна непрыемная навіна, турэцкія кампаніі адмаўляюцца абслугоўваць «Боінгі», якія належаць Расеі і Беларусі. Як доўга самалёт сіняпальцага зможа знаходзіцца ў стане лётаць кудысьці з меркаванняў лётнай бяспекі, вялікае пытанне. Аналагічна сумуюць і ў «Белавіі». І без таго патрапаны санкцыямі авіяпарк можа спазнаць на сабе ўсе вабноты канібалізму на карысць самалёта сіняпальцага.

Каб змяніць гэты вектар, трэба тэрмінова імітаваць прымірэнне. Але тут нават Зімбабвэ паставіла недасяжную планку дэмакратыі.

Telegram-канал «Нік і Майк»

Настроения не добавляют и заголовки российской прессы, в которых отмечалось, что синепалого синегуба провожали из страны с козлом. В то время, когда самолет с семейством синепалого находился в воздухе, пришла еще одна неприятная новость, турецкие компании отказываются обслуживать «Боинги», принадлежащие России и Беларуси. Как долго самолет синепалого сможет находиться в состоянии летать куда-то по соображениям летной безопасности, большой вопрос. Аналогично грустят и в «Белавии». И без того потрепанный санкциями авиапарк может познать на себе все прелести каннибализма в пользу самолета синепалого.

Чтобы изменить этот вектор, нужно срочно имитировать примирение. Но тут даже Зимбабве поставило недостижимую планку демократии.

Telegram-канал «Ник и Майк»

Напісаць каментар 7

Таксама сачыце за акаўнтамі Charter97.org у сацыяльных сетках