2 траўня 2024, Чацвер, 10:40
Падтрымайце
сайт
Сім сім,
Хартыя 97!
Рубрыкі
Каментары 5
+11 +
вв, 13:56, 29.05

Аятоллы Хаменеи самому скоро кранты, талибы постараются.

Адказаць
+1 +
Хтось, 14:10, 29.05

Не треба жити ілюзіями

Адказаць
+23 +
Скептик, 14:13, 29.05

Иран сделал ошибку предоставив свои БПЛА Росии.
Росия применяет иранские Шахеды и другие системы по Украине. В Украине же уже давно работают спецы из Израиля по продиводействию этим БПЛА.
И израильские системы ПВО уже полностью адаптированы к обезвреживанию иранских дронов.
Получив три копейки выгоды, иранцы полностью потеряли преимущество своих беспилотников против своего главного врага.

Адказаць
+9 +
Українець, 14:57, 29.05

Мені одному здається, що наші "експерти" потроху їдуть дахом? Якщо цю літаючу дрезину могли іранці самі зібрати за захопленими зразками, то що завадить рашці заявити, що "хєрань" це їхня розробка від початку і до кінця, і почати її власне виготовлення. Які-неякі примітивні складачі-інженери знайдуться. Не треба видавати бажане за дійсне й заявляти, що кацапня - всі без виключення ідіоти. Ворога не можна недооцінювати. А іранському ісламо-фашистському режиму віддячиться. Прийде час - будуть гайдатися старі бородаті маразматики на ліхтарях. Іран подолає диктатуру дегенератів!

Адказаць
+3 +
ПІЦЬ, 15:50, 29.05

Скласти літаючу дрезину може будь який рукастий мужик в гаражі. Найскладніше - це електроніка та програмне забезпечення. Якщо іранці не дають ліцензію - "технологію" з усіма специфікаціями і кодом, - то відтворити в точності можливості БПЛА досить складно. На це йтимуть місяці, якщо не роки зворотнього інжинірингу та випробувань. Інша справа, чи вони вже їх не виробляють за ліцензією? Наскільки відомо, росіяни надавали іранціям свої військові та ядерні тенології в обмін на це, тому цілком можна припустити, що іранці надали ліцензію, і все що треба. Та і темп атак шахидами наразі дає підставу це припускати.

Адказаць
 
Напісаць каментар
E-mail не будзе апублікаваны