27 лiпеня 2024, Субота, 2:25
Падтрымайце
сайт
Сім сім,
Хартыя 97!
Рубрыкі
Каментары 5
+33 +
Мужнасць, 16:28, 3.12

Гераізм украінцаў проста ўраджывае.
Байден наўмысна дае мала зброі ў спадзяванні зацягнуць вайну да выбараў новага прэзідэнта ЗША, але праз гэта гінуць маладыя украінцы, ў якіх сканчаюцца набоі.

Адказаць
+10 +
Марфа, 20:31, 3.12

Як раз Бідон дае зброю,але дзе яна асядае,там дзе і гуманітарка?Памятаеце выпадак з падарункам на дзень нараджэння зама Залужнага.Ў мяне было і застаецца пытанне,чаму тыя гранаты былі ў кабінетах “начальства”, а не на перадавой,дзе яны болей патрэбныя тым хлопцам,хто бароніць сваю Радзіму.Пытанняў вельмі многа,адказаў няма.

Адказаць
+20 +
Мстить!, 18:19, 3.12

Правильные выводы для подразделения!

Адказаць
+9 +
Олег, 19:09, 3.12

ТРАГІЧНІ Наслідки, неналежної підготовки штабних офіцерів до ведення бойових дій підрозділу та їх розрахунок на - МОЖЕ ВИЙДЕ, ЯКОСЬ ПРОЙДЕ!!
Вийшло - СМЕРТЕЛЬНО !!! Прикладів за 2 роки, вдосталь!
Граблі, постійно під НОГАМИ!

Адказаць
+15 +
Володимр, 22:14, 3.12

Я пишу жорсткий комент. Я своє відвоював, без правої руки.. ЯК? ЯК можна було залишити тіх бійців наших, що загинули? Чи блядь ми як м_ясо рюське? Я розумію, що втрати на визволення могли бути більшими. Де Арта? Де планування на місці наших дибілів-командирів? Вам нерозумним, будуть вночі душі цих людей загиблих будуть кошмарити.. Бля.. ДЕ ПЛАНУВАННЯ ? Я знаю, про що я кажу, я без руки, молодший з диркою на чверть черепа голови вже як рік (під Миколаєвом отримав поранення). Старший під Бахмутом.. Три брати рідні, двоє вже неспроможні. Де НАШЕ ПЛАНУВАННЯ ОПЕРАЦІЙ? Пробачте, наболіло... .

Адказаць
 
Напісаць каментар
E-mail не будзе апублікаваны