27 лiпеня 2024, Субота, 15:02
Падтрымайце
сайт
Сім сім,
Хартыя 97!
Рубрыкі
Каментары 8
-1 +
РБ, 21:01, 24.02

Конечно Азов Герои….но как-то есть еще один достойнейший пример о котором со временем почти все забыли.Это киборги и ДАП.Они тоже были практически в оперативном окружении и без Западной помощи и оружия заметим….и держались 242 ДНЯ!!!….но в отличие от ЗЕермаков у Порошенко даже мысли не возникло сдать их в плен руССким фашистам.

Адказаць
+17 +
Fgh, 21:29, 24.02

Пленные украинские воины были и при Порошенко были обмены!!!

Адказаць
+3 +
РБ, 23:13, 24.02

Мягкое и теплое?!(( Не крутите голову и заметьте разницу ….пленные были, ..но только при Порошенко не допустили ситуацию и не сдавали ТЫСЯЧИ своих патриотов в плен рашистам на смерть и пытки. И при нем территории ЗАМИНИРОВАЛИ , а при ЗЕвласти РАЗМИНИРОВАЛИ.При Порошенко -Турчинова ракетную программу запустили а на в асфальт закатывали.

Адказаць
+12 +
Олег, 22:42, 24.02

Дякуємо, героям-АЗОВЦЯМ!! Взірець, для майбутніх поколінь Українців!!
Вони захистили Україну, всупереч усіх дій та бездіяльності, привладних Зеленського, впродовж усього часу, з 2019 року!
Слава АЗОВЦЯМ та їх Родинам!! Пам’ятаймо !!
Смерть істотам сруськага міра, прутіну+патрушеву!

Адказаць
+4 +
Віталій , 22:43, 24.02

Кіборги герої і вічна СЛАВА ГЕРОЯМ,але Маріуполь був оточений і найближчі наші формування знаходились за 130 км. від лінії оточення,весь простір від цих формувань до Маріка прострілювався покілометрово з півдня ,півночі і сходу,наша авіація не могла просто прорватися через ПВО орків,а у ДАП були шляхи ротації з заходу.При чому тут Порошенко і Зеленський ,Ви б РБ краще зайнялись ділом ,а не порівнянням Президентів.

Адказаць
+3 +
хоть поржали?, 23:43, 24.02

От дійсно, а при чому ж тут Зеленський до оточення Маріуполя? Ну всього ж навсього приїхав проконтролював розмінування маріупольської акваторії - ну а далі воно якось само по собі оточилось. Там правда самі Азовці, коли вже були в оточенні та ще мали можливість виходити в інтернет - влаштовували онлайнбрифінги з питаннями до влади чому це так все трапилось з ними, але влада дуже справно ті питання глушила, то їх тільки іноземна аудиторія могла чути, а українська ні - от воно все більш-менш гладко й пройшло, завдяки мудрості влади авжеж. І чого ото порівнювати що при Порошенку Маріуполь був звільнений, а при Зеленському вже майже знищений - наче це комусь не "какая разница, хоть поржом".

Адказаць
+10 +
Я , 22:54, 24.02

Слава Азовцам . Азов forever ✊. Правильно , это лучшие бойцы современности . Да и в целом, Украина - лучший боец современности и защитник цивилизации . Все тащит на своих плечах

Адказаць
+1 +
ВАСИЛЬ, 23:34, 24.02

РЕДІС-ПРЕДСТАВНИК НОВОГО ПОКОЛІННЯ КОМАНДУВАННЯ ЗСУ. СЛАВА ТАКИМ ГЕРОЯМ!!!

Адказаць
 
Напісаць каментар
E-mail не будзе апублікаваны