27 лiпеня 2024, Субота, 3:13
Падтрымайце
сайт
Сім сім,
Хартыя 97!
Рубрыкі
Каментары 6
+16 +
Укр, 21:18, 21.09

Більше трафіку, бо ВПНки теж його споживають.
А от "умний город" - це технологія тотального стеження, а не щось позитивне. А взлам цієї системи москалями (а також вербовка людей, які мали до неї доступ) призводила до того, що деяких працівників ГУР ледь не вбили у Харкові. Аналогічно цю систему окупанти використовують для стеження за пересуваннями ЗСУ. Минулого року вона була вимкнута, а цього року після вбивства голови МВС Миргородського, мусора її знову увімкнули і москалі використали для вистеження прихованих баз ЗСУ у пормзонах на сході. Одна з найбільших знищенх баз була у Павлограді.

Адказаць
+3 +
No war!, 6:56, 22.09

Однозначно ВПН накидал статистики. Да ещё госконторы в сеть пустили. Правда их внутренний трафик никакого отношения к Интернет не имеет. Зато очень подходит для поднятия "показателей".

Адказаць
+2 +
Пара-Леановіч, 6:59, 22.09

Вядома больш трафіку. VPN працуе на ўсю моц. Лука"СМІ" акрамя надвор’я мае кола сваякоў, знаёмых і кола сваякоў і знаёмых ігнаруюць амаль цалком і чытаюць усё, што ад страху лукашысты называюць экстрэмісцкім. Мой спосаб у смартфоне каб не "накрылі за падпіскі" такі: VPN-браузер-(Хартыя, Наша Ніва, Еўрорадыё і гэтак далей), пачытаў-чыстка гісторыі. У "цялеге" падпіскі толькі на асабістыя, на палітычныя цікавасьці. Настройкі ўсе выстаўлены на не захаваньне гісторый. Калі што трэба-пашукаў праз пашукавік, прачытаў і пачысьціў. І яшчэ мае назіраньні: лукашысты ня дужа разумеюць беларускую мову, нават калі бачаць, што пішаш беларускай, то злуюцца, адзін аднаго пытаюцца, а што гэта за слова. Гэта калі мой смарт "патрашылі" на "экстрэмісцкія падпіскі". Падазраю хутка мова будзе для іх "экстрэмісцкай", хаця ведаю дзьвух ня мелкіх ябацек, якія ў сацсетках пішуць толькі беларускай і асабістыя подпісы ў іх па беларуску.

Адказаць
-2 +
Sergio, 8:06, 22.09

И что fiber прямо домой проложен?
Ни хрена себе! А я только думаю переходить... Пару лет назад проложили fiber возле меня и ящик возле забора поставили. Так я не подключился - скорость не очень. Пока кабельным модемом на 2Gb пользуюсь.

Адказаць
+5 +
Марк, 8:11, 22.09

Никто не смотрит зомбоящик просто, а молодежь таки и подавно...

Адказаць
-1 +
Ерам, 9:00, 22.09

Телеграмм например с утра "лежит''))).

Адказаць
 
Напісаць каментар
E-mail не будзе апублікаваны