27 July 2024, Saturday, 2:39
Support
the website
Sim Sim,
Charter 97!
Categories
Comments 15
+17 +
Ага ..., 8:36, 29.11

Як кажуть в нашій Одесі :
Ой , я вас умоляю ....

Reply
+6 +
Айцец, 11:06, 29.11

Згодзен. Зеля не благодаря а вопреки .

Reply
-26 +
Зазелю, 9:47, 29.11

Действительно Зеленский великий человек ! Его роль в судьбе Украины просто огромна.
А вот Порошенко в истории страны будет оплёван потомками.

Reply
+18 +
Litwin, 11:14, 29.11

Порох решил для Украины много глобальных дел таких как отделение Украинской церкви, безвиз и подписание минских соглашений что дало передышку
перед войной. Мечтатель пока в тени гетмана Залужного и пока пользуется его славой успехами и гениальностью

Reply
+7 +
софія, 16:28, 29.11

Фонд Порошенка разом з підприємствами, зокрема компанією "Рошен", з початку широкомасштабного вторгнення Росії станом на 24 серпня 2023 року витратив на допомогу ЗСУ понад 2 млрд 691 млн 226 тис. грн. На ці кошти на початку агресії були куплені бронежилети, кевларові шоломи, зброя, зокрема кулемети, снайперське обладнання та інше. Закуплені також турнікети, натівські аптечки, продукти харчування в тому числі і продуктові набори і для військових, і для мешканців визволених міст, пальне, засоби для будівництва фортифікаційних споруд.
А пізніше – сотні вантажівок, бронемашини і тягачі, автобуси, тепловізори, дрони, прилади нічного бачення, електрогенератори, сотні цифрових радіостанцій, старлінки, понад 50 тисяч комплектів військового зимового одягу, системи очищення води, мобільні лазні, автомайстерні. Де побачити такий же звіт з особистих коштів президента Зеленського?

Reply
+11 +
Тутэйшы, 10:04, 29.11

Цікава, на што зяленскі можа паўплываць? На дапамогу ад хаўруснікаў? На татальную карупцыю? На раскраданне заходняй гуманітарнай дапамогі? На транспартны калапс на мяжы Украіны з заходнімі суседзямі? Не бачна нічога, на што можа ўплываць зяленскі. Хіба толькі на стасункі з суседзямі, але тут няма чым ганарыцца.

Reply
-23 +
Вамам, 10:17, 29.11

Вам у канторы не хочыцца бачыць уплывовасць Зяленскага на падзеі ў вайне.
Ганарары парашэнкі і іншых алігархаў закрываюць вочы.
Але ж народ Украіны дае вам адказ на усе пытанні любоў'ю да свойго прэзідэнта. Рэйцінгі пра гэта сведчаць.

Reply
+13 +
Тутэйшы, 11:07, 29.11

Прывядзі факты з вашай канторы. Канкрэтна, на што паўплываў Зяленскі. Ужо амаль 2 гады ідзе вайна. За гэты час не арганізавана вытворчасць у прамысловых масштабах ні будзь якой зброі, ні боепрыпасаў. Толькі заходняя дапамога. Эканоміка не пераведзена на ваенныя рэйкі. Пра якія рэйтынгі ты распавядаеш?Мужыкі уцякаюць за мяжу ад мабілізацыі - вось табе самы галоўны рэйтынг.

Reply
+11 +
інс, 11:50, 29.11

Чаму самы ўплывовы Зяленскі ня робіць нічога каб вярнуць з палону здадзеных па ягоным загадзе Азоўцаў? Чаму не робіць нічога для вяртання выкрадзеных украінскіх дзяцей? Чаму не робіць нічога, каб спыніць блакаду грузаў на польскай мяжы?

Reply
+14 +
Аналитик, 10:11, 29.11

С мнением Politico могут поспорить большинство украинцев

Reply
-7 +
зима ни лето, 11:06, 29.11

Это с годами пройдет, но к сожалению поздно..
Зима ни лето - пройдет и это, и без "большинства"..

Reply
+10 +
Бефар., 12:26, 29.11

И время ещё подтвердит ошибку Politico.

Reply
+10 +
ничего нового, 13:19, 29.11

2 БЕФАР., 12:26, 29.11

Это не ошибка Politico.
Это "Любой каприз за ваши деньги"©, банальный гешефт.

Reply
-4 +
Віталій, 22:31, 29.11

На крайніх виборах я голосував за Порошенко, але виграв Зеленський,можливо він не Президент мирної країни,але в воєнний час він справився і зараз я не знаю хто б міг його замінити .
Цікаво те ,що ганьблять його на Хартії ті хто навіть уявлення не має,що таке воєнний час та й ще й повторюють наратив рашки ТВ :корупцію не подолав,з полону не звільнив,на воєнні рейки економіку не поставив ,буцімто це справи які залежать від тільки від нього...самим не смішно?
Він не втік,не впав в відчай,він разом з народом,а його крилата фраза-,,Мені не треба таксі,мені треба зброя''її знає весь світ!Так,що Зеленський дійсно заслуговує на почесті ,може він і невеликий політик,але сміливий,стійкий,мужній і як результат буде видатним в світовій історії і це підтверджують рейтинги по всьому світу від США до Австралії і в самій Україні.А проплачені рейтинги ,наперед відомі-це до авторитарних країн в демократичних такого не буває,тому і президенти змінюються.
СЛАВА УКРАЇНІ!🇺🇦✌️

Reply
0 +
ks, 9:24, 30.11

Ну тобто по вашому, в ОПі просто викинули гроші на вітер. Замовили таку рейтингопідйомну статтю про найвпливовішого у світі Зеленського - а тут Віталій на весь інтернет заявляє "Та насправді від нього ж зовсім мало що залежить! Насправді він зовсім мало на що впливає!". А, ще каже голосував за Порошенко - ну от і ясно чому псує ефект від статті. Міша Подоляк! Не наймай ти більше цих "колишніх порохоботів" - бачиш, вони вже за твої гроші Зеленському шкодять.

Reply
 
Write your comment
E-mail won't be published