26 красавiка 2024, Пятніца, 5:38
Падтрымайце
сайт
Сім сім,
Хартыя 97!
Рубрыкі
Каментары 5
+16 +
13), 22:12, 26.10

"Павлины, говоришь... Хе... ( Товарищ Сухов. к/ф "Белое солнце пустыни")

Адказаць
+40 +
трон, 22:47, 26.10

1 ноября не выходим на работу забастовка сообщите коллегам кто еще не знает !

Адказаць
+50 +
цук и енг, 22:56, 26.10

На самом деле, объективная реальность, в том числе и потенциальная, для лукашизма ЕЩЕ хуже! Во-первых, многие из тех кто против лукашизма, по различным соображениям (в том числе безопасности) просто отказывались от опроса, соответственно повышая процент ябатек в опросе. Во-вторых, многие белорусы ненавидящие лукашизм просто уехали из страны, опять таки повысив здесь относительный процент ябатек. И в третьих, если отключить воздействие на неокрепшие умы синепалой пропаганды, все это вранье, вражду, ненависть и манипуляции, и начать показывать правду, то процент ябатек и колеблющихся уменьшится в разы! Иными словами, лишь после устранения этих трех "если", можно говорить действительно об объективной реальности для лукашистской банды. И она для них - ужасающая.

Адказаць
+7 +
Павел, 0:20, 27.10

Запад говорит уже открытым текстом, даже Россия гримасничает, намекает и хитро подмигивает - он уже всем изрядно поднадоел.

Адказаць
+6 +
вясковы, 7:40, 27.10

Сістэма створаная ўладай пажырае сама сябе, дзіўна, наколькі вялікі патэнцыял нашай Радзімы. які так доўга корміць гэткую зграю злодзеяў, паразітаў і як мінімум ні на што добрае ня здольных людзей Народ пры такой сістэме вымушаны выжываць, сродкаў не хапае ні на што, мізэрныя зарплаты, пенсіі, рабаўніцтва прдпрымальнікаў, а як вядома, самы большы запыт на перамены заўжды у сярэдняга класа, а яго колькасць у нас вельмі малая і гэта у асноўным людзі 30 - 50 гадоў узросту. Улада гэта таксама ведае і вялікая колькасць гэтых людзей у турмах, з'ехала за мяжу. Магчыма атрымаю крытыку, але асабліва у сеняшніх умовах. народу трэба зразумець - нашай краіне патрэбны лідары якія ведаюць што рабіць і як, лідары якія завуць вялікага суседа на дапамогу напэўна не да канца разумеюць які гэта сусед, гэта імперыя, і яна можа толькі паглынаць а не дапамагаць. Няма такіх прыкладаў у гісторыі Расеі. І калі нашы лідары гэта разумеюць. а ўсе роўна туды, высновы адназначныя, так як і будучыя вынікі..

Адказаць
 
Напісаць каментар
E-mail не будзе апублікаваны