29 марта 2024, пятница, 17:03
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики
Комментарии 21
+32 +
Вадим Я , 13:45, 6.12

Слава украинской армии !

Ответить
+26 +
WachtAmRhein, 14:08, 6.12

Героям Слава!!!

Ответить
+35 +
За нашу стыдно, 13:55, 6.12

Это настоящая мужественная национально-патриотическая армия рождённая и закалённая в боях за Украину против подлого имперского агрессора.Чё правду скрывать, это не наша позорно-бздливая армия-сборище инфантильных недоофицеров сидящих тихо под ср.ным веником злодейской семейки лукавого Упыря.

Ответить
+9 +
John Lokk, 17:21, 6.12

Про армию росии тоже можно сказать, что бздливое, позорное сборище или просто- армия рабов. Вообще не понятно, кто им такие высокие места присваивает?

Ответить
+6 +
Ігор з України, 18:16, 6.12

Армія рашки традиційно на 2-му місці, тому, що у них є ядерна зброя. І багато чого іншого залишилося ще з радянських часів. Але реальні бойові можливості їхньої армії суттєво перебільшені. Їхні збройні сили умовно можна поділити на 2 нерівні частини. Невелика частина (після реформ Сердюкова) - це непогано підготовлена високомобільна професійна армія, здатна вирішувати певні тактичні завдання. Більша частина - бидляче бидло із срочників-рабів, непридатних для служби, здатних лише їсти картоплю та фарбувати паркани. Подібна картина була в ЗСУ до 2014 року. Але ще гірші, оскільки реально боєздатних частин у нас майже не було. Наприклад, за штатом у частині могло нараховуватися 100 танків, але у половині з них чи то акамуляторів не було, чи навіть двигунів... Армію навмисно розвалювали. Чого там казати, якщо Міністром оборони при "овочі" був громадянин росії. Тепер ситуація набагато краща. Але не ідеальна.

Ответить
+28 +
Если не ты, то тебя, 13:59, 6.12

Украинцы давно знают и воплощают в жизнь истину, которой реализуют армии многих стран, - за свой народ нужно убивать, а не умирать.
Героям слава!

Ответить
+1 +
Шматко, 15:18, 6.12

Это точно.... Вот только про медицину в стране как-то забыли. А сейчас нет страшнее врага, чем проклятый ковид, которому что герой, что не герой....

Ответить
+17 +
Хтось, 14:26, 6.12

Почитав рейтинг довіри. Церкві вірять 63%. Мої співвітчизники точно не сповна розуму. У дружини на роботі є одна "активно віруюча", так вона переповідає дружині що їй попи кажуть (московського патріархату, звісно). А попи кажуть, що біопаспорт - це "чіп в голову", від сатани, що тест на коронавірус не можна робити, що в Німеччині Меркель дітей на органи продає і так далі... Я не жартую і не вигадую, отаке зомбування проводиться московською церквою, котра досі тримає більшість церков в Україні.

Ответить
+5 +
Oleg S., 16:18, 6.12

В Україні багато різних церков , і рівень довіри до них різний . Не дивлячись навіть на те що Онуфрій , Філарет і Єпіфаній їздять на авто одного класу .

Ответить
+5 +
К тому же..., 18:22, 6.12

Один из лидеров боевиков, осуществлявших захват Донбасса, Игорь Гиркин-Стрелков в своих воспоминаниях прямо заявил, что его отряды скрывались в одном из монастырей УПЦ Московского патриархата. Во многих храмах УПЦ МП также хранилось оружие. После того как Владимир Зеленский начал возвращать во власть бывших регионалов взаимодействие начинает восстанавливаться. К тому же люди из ближайшего окружения президента Зеленского не стыдятся публично выражать свою пророссийскую политику, посещать храмы и службы УПЦ МП.
Назначенный Владимиром Зеленским глава Сумской облгосадминистрации Василий Хома, который во времена Януковича был замом Добкина в Харьковской ОГА, не просто встретился с митрополитом Сумским и Ахтырским УПЦ МП Евлогием, а сам пришел к нему за благословением.Процесс уничтожения нашей государственности запускается полным ходом.

Ответить
+3 +
Ігор з України, 19:07, 6.12

"Процесс уничтожения нашей государственности запускается полным ходом."
Не драматизуйте.
Усе більше українців починає розуміти ціну "слугам". Вони це бачать і мусять рахуватися із суспільними настроями. На відвертий демонтаж держави вони не підуть.
Щодо гебешної УПЦ МП, то значна частина українців зрозуміла істинну сутність цього імперського пережитку ще 2014 року. Вже тоді, хоча формально парафій цієї філії фсб рф було майже в 3 рази більше ніж в УПЦ КП, але переважна більшість православних українців на питання про те, до якої церкви вони належать, відповідали, що до УПЦ КП. Зараз же, після отримання томоса ПЦУ, ситуація для фсбешників у рясах стає безнадійною. Їх поступово відтіснятимуть "на історичну батьківщину" по всіх фронтах.

Ответить
-3 +
Oleg S., 22:30, 6.12

Не підкажете чому бувший голова адміністрації президента України Порошенка Райнін подався в керівнитцтво рускомірової секти ОПЗЖ на Харківщині ?

Ответить
+1 +
Ігор з України, 0:37, 7.12

Олеже, ви не оригінальні. Я знаю багатьох, кому П.Порошенко дуже не подобається як людина. Більше того, мені самому він також не сильно подобається. Але усе пізнається у порівнянні. Порівнюючи Порошенка і Зеленського, я чітко бачу, що перший набагато більше корисного робив і зробив для України. При ньому ми з великими зигзагами але рухалися у бік цивілізованого світу. А при Зеленському цей рух сильно сповільнився. Я бачу навіть реальні спроби реваншу рашистських сил. І дуже прошу не розповідати, що цього немає. Є. На жаль.

Ответить
0 +
Oleg S., 13:17, 7.12

Ігор , колись я в 90 х працював в структурах наближених до тата Мародера , покійного Олексія Порошенко . Так ось , Петі на фоні свого батька був повною протилежністю , хамлом , зажертим марожором . Найкращою характеризує лицемірство Бариги приватизація будинку культури Українського Товариства Сліпих в Козині .

Ответить
-10 +
справочку!, 14:48, 6.12

Хотелось бы поподробнее о военно-воздушной,а в особенности о военно-морской мощи украинской армии.Хотя статья-то к празднику.А в праздник только хорошее.

Ответить
+13 +
Oleg S., 16:20, 6.12

За " справочкою " завітайте на " Кузю " , чи " Курск " .

Ответить
-3 +
понятно,, 22:33, 6.12

ВМС и ВВС 5-й армии мира представлены в основном главнокомандующими.

Ответить
+1 +
Ігор з України, 20:22, 6.12

Что касается ВМС ситуация не очень хорошая. Своего очень мало. Кое-что строится, кое-чем помогают американцы и британцы. Есть качественные противокорабельные ракети "Нептун".
Теперь по поводу ВВС. Тут ситуация неоднозначная. Новые технологии меняют все представления о боевых действиях. Считать ли боевые дроны частью ВВС? Тогда не нужны тысячи боевых штурмовиков. Достаточно иметь несколько тысяч боевых дронов. Руководство Украины договорилось с Турцией о поставке таких дронов. И скоро договорится с Турцией о получении (продаже) технологий производства этих дронов на своей территории. Купленные нами у Турции дроны, как сообщается на соседней ветке, уже сейчас спокойно летают в Крым и обратно. Но не просто так, а фотографируют там позиции рашистской пво (а та ничего не видит и ничего не может им сделать). В ВСУ из нового есть много хороших ракет (а будет еще больше), есть, благодаря американцам, антиартиллерийские радары и джавеллины, короче много чего есть. Поэтому рф уже не лезет к нам

Ответить
+23 +
Alex , 15:00, 6.12

Есть солдат, увидев которого ,хочется пожать ему руку.
Есть солдафон, увидев которого, хочется плюнуть ему в рожу.
Думаю никому ничего не надо объяснять. Слава Украине.

Ответить
+16 +
Oleg S., 16:30, 6.12

Абсолютно згоден з вами . Близько тижня тому став безпосередньо свідком любові українського народу до українського солдата . По станції метро " Золоті ворота " рухався патруль строковиків Національної гвардії , близько 8 бійців , з вагону метро вийшла дівчина без захисної маски , один з військовослужбовців підійшов до неї , зробив зауваження . Вона вибачилася , швиденько одягла маску , приобняла солдата , і поцілувала його в щоку , в масці . Обоє розсміялися , як і люди навколо .

Ответить
+6 +
AN_ANATOLIY, 19:10, 6.12

Все это бумажные расчеты штабных аналитиков. Если брать за основу не спецназ, а линейные фронтовые части, то первые три армии : США, Израиль, Украина. Но фронтовой боевой опыт применения больших масс мотопехоты, танков и артиллерии при ограниченной воздушной поддержке в условиях реальной войны имеет только армия Украины. Если бы это было не так, разве Путин остановился бы на Крыме и Донецке.

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован