27 апреля 2024, суббота, 22:42
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики
Комментарии 9
-6 +
київ, 16:26, 24.10

Я не на боці Саакашвілі, але й не його противник, при цьому, впевнений що він "щось робить не так".
А найголовніше це те, що його підтримують грошима далеко не проукраїнськи сили, навіть, я б сказав , вороги України ( наприклад - Медведчук, кум пуйла).
Краще б його не було, ніж так псувати собі імідж.
Я зараз - не про владу, мова йдеться про Сввквшвілі.

Ответить
+7 +
Грамацей, 17:14, 24.10

Як що він щось робить не так, то й в цьому віпидку людіну не залишаюць громодянства й не видмовляюць в захисьці від пропутинського грузінського уряду.

Ответить
-5 +
київ, 17:45, 24.10

Шановний " Грамацей" !
Я навмисно підкреслив у останньому реченні, що мова йде не про владу ( погана вона чи чудова) , написано було про Саакашвілі, про уряд, чи президента (про стосунки цих двох політиків) то інша розмова, не зараз ! гаразд ?

Ответить
-4 +
ЯЗЭП, 17:16, 24.10

Можна паважаць Саакашвілі за тое, што ён вырваў Грузію з арліных лап Крамля! Таксама ён заслугоўваў бы павагі, калі б змагаўся за сваю праўду на сваёй Радзіме- Грузіі. А зараз яго паводзіны інакш, як абсурдам не назавеш. Чалавека прыюцілі ў Украіне. Спрыяў гэтаму ў першую чаргу Парашэнка. А ён крыху пакруціўся на кіруючай пасадзе і відаць захацелася большага. Ён ужо мае погляд і на прэзідэнтскі пост! Праз бунты і падтрымку Цімашэнкі і іншых. І абавязкова пры падтрымцы Крамля, ён хоча арганізаваць новы майдан. А гэтага ўкраінскаму народу нятрэба. Бо па- факту атрымаецца новы прататып Януковіча. Ястрабы і ватнікі Расеі, разам з крамлём гэтага толькі чакаюць. Таму гэтага чалавека трэба вярнуць на яго гістарычную Радзіму. Няхай бунтуе там!

Ответить
-5 +
я, 17:42, 24.10

туда и дорога пустомеле,а тем кто рассказывает про великого реформатора саакашвили в Грузии,то почитайте кто такой бендукидзе и заодно как саак бизнес отжимал у неугодных.

Ответить
+9 +
обещалкин, 18:31, 24.10

как то не сочетаются саакашвили и справедливость, а саакашвили и популизм идеально сочетаются.

Ответить
+1 +
Ягор, 20:09, 24.10

Шмат рускіх, альбо прарасейцаў вельмі сочаць за артыкуламі аб Саакашвілі. І ўпарта мінусуюць тыя каментары, ў якіх Саакашвілі крытыкуецца. Бо недругам Украіны трэба арганізаваць новы ўкраінскі "майдан". Ім трэба пазбавіцца ад гэтай улады. Каб ізноў усталяваць прарасейскую!

Ответить
-1 +
юра, 22:14, 24.10

Не ну Порошенко принял его в Украину,дал нехилую должность! А он обнаглел и в президенты метит,Порошенку хочет скинуть!Ну сверхнаглость!!! В Грузии в википедии написано он три года только пробыл,даже не 5! Вроде в розыске в Грузии!Дел там наделал! Пусть бы приехал в Москву,там революцию поднял или сюда! Приютили,накормили,и начал садится на шею!Хамство !

Ответить
+5 +
Рукалицо, 9:08, 25.10

Все таки как народ на лёту переобувается в комментариях...
Трамп до и после выборов, Савченко в тюрьме и после, Саакашвили...

Саакашвили точно такой-же как и в 2008 году. Просто он вам разонравился.

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован