26 апреля 2024, пятница, 15:33
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики
Комментарии 11
+7 +
Andrei, 18:46, 28.07

Я бы в Беларусь протянул и сделал реально первой IT страной на пост-советском пространстве. Условия для инвесторов как на Кипре. И тогда многие IT компании начали у нас открывать свои офисы. Вот вам и приток инвестиций. Только для начало нужно убрать это чмо и сделать основным гарантом прав и свобод правильную конституцию, а не декреты нарушающие все права и свободы граждан!

Ответить
-5 +
xxx, 19:40, 28.07

Для IT компаний интернет у нас и так норм.

Ну если бы протянули, так протягивайте. В чем причина?

Ответить
+2 +
Українець РЕБ, 19:55, 28.07

Навіть ідеальні умови для бізнесу в Білорусі матимуть 1 великий ризик - кордон з Москвою. Поки ви не в НАТО, ви вразливі. З цієї причини європейці відкривають у нас свої заводи-філіали ТІЛЬКИ в найзахідніших областях, бо імовірність окупації східних лишається великою.

Те, що Гугл тягне свою оптику - це відмінно, це розвантажить існуючі, а значить пінг має зменшитись до американських серверів, а також додасть запасу міцності на випадок знищення частини ліній зв'язку.

І нам і вам слід реорганізовувати Інтернет-мережі так, щоб трафік не ходив через Московію. Це додасть захищеності інформації, а через вас було би зручно з'єднати Київ з Вільнюсом та Рігою, що додало би швидкості усім і вам і нам і Литві і Латвії.

Ответить
+1 +
RU, 21:35, 28.07

трафик через московию не ходит :) он делится : что-то к на росию, что-то на Европу, можете трассировкой поиграться на компе. Что у ЕТТ, что у Атраком, что у Омегателеком.

Ответить
0 +
Українець РЕБ, 17:24, 29.07

У нас в Україні на сході є провайдери, які умисно маршрутизують через Московію і навіть через лугандон і зробити за законом з ними нічого не можемо. Це при тому, що в лугандоні МДБ забороняє провайдерам отримувати інтернет з вільних територій.
Ті оператори, які у змові, при чому відкрито у змові, 90-100% маршрутів мають або через лугандон або через Московію. Є й такі, які мають сервери з приватною інформацією мешканців вільних територій, на окупованих. Один з таких в Майорську був, інший - в Новотроїцькому, де ДПСУ КПВВ з окупованими територіями. Є такі ж провайдери і у Харківській обл і навіть Києві.
У вас швидше за все, так само, треба дивитись не тільки по трасеруванню, а й по bgp.
У вас що Євротранстелеком і Атраком наші працюють? Щодо ЄТТ, то вони є основним постачальником Інтернету в "придністров'я". Через мафію у владі і змову з Москвою, законними методами ми теж це не можемо припинити.

Ответить
+2 +
Дмитрий, 20:07, 28.07

У нас уже открывают - преимущественно, гастролёры из России, которые привыкли работать по понятиям, а не по ТК РБ.

Свои IT-компании нужно развивать, причем - продуктовые. А не вкалывать на зарубежные галеры у менеджера-индуса.

Ответить
+2 +
Идущий мимо, 20:18, 28.07

Украина магистральной оптикой Франкфурт-Киев давно с европейскими центрами соединена . Беларусь -тоже.Через неё Франкфурт-Москва проходит. А трансконтинентальная оптика между точками обмена трафиком Лондон-Токио и Лондон-Гонконг идёт через Россию.

Ответить
+1 +
Українець РЕБ, 20:46, 28.07

Є альтернативні лінії через південну Азію. А інтернет Московії ми можемо перевантажити і сповільнити, бо якщо вимкнемо, залишиться через Пітер й вузька лінія через Білорусь. Я б цим натиснув на Московію.

Ответить
+2 +
druhx, 23:19, 28.07

Ну че там ляпне Белтелеком?????

Ответить
+1 +
Фома, 9:48, 29.07

белтелеком - монополист, спутникой нет запрещен статьей ук. А гуглу нужно нанять пару субмарин класса "Огайо" для защиты кабеля от лошариков.

Ответить
0 +
Українець РЕБ, 17:18, 29.07

Як це супутниковий заборонений? І як вони виявлятимуть без наводки?

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован