1 мая 2024, среда, 8:02
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики
Комментарии 4
-8 +
Oleg S., 15:23, 13.05

Цікаву собі посаду знайшов Мертвечук , передавач інформації від хрещеного тата своєї доці Путлєра , до любого кума і екс - підлеглого по СДПУО Петі - Мародера .

Ответить
-4 +
Трактор, 15:52, 13.05

Причем заметьте манеру разговора: он вылизывает рашкована также, как маленький шакал вылизывает пасть взрослой шакалихи, чтобы та отрыгнула ему полупереваренной еды.

видно, что петя тщательно подбирал крестого для своего миши. таких мразей на всем белом свете по пальцам пересчитать можно.

Ответить
-6 +
Oleg S., 16:24, 13.05

Символічно те , що біографії кумів Медведчука і Порошенка абсолютно схожі . Нагадаю , що тато Медведчука працював на нацистів в окупаційній адміністрації , за що отримав термін і " квиток " в ГУЛАГ. Олесій Порошенко за розкрадання соціалістичної власності був засуджений до п'яти років ув'язнення . Не дивлячись на на ці факти їхні чада завдяки співпраці з КДБ змогли поступити до київського університету імені Тараса Шевченка , на юридичний і міжнародних відносин факультети !

Ответить
-6 +
YES YES BIDEN !!!, 17:12, 13.05

Зеленский взял на вооружение тактику Путина – силой принуждать противника к диалогу. Дорог тебе твой кум? Давай разговаривать!

Печерский суд избирает меру пресечения Медведчуку. Он говорит, что деньги на залог заблокированы!

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован