6 мая 2024, понедельник, 14:24
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики
Комментарии 6
+6 +
Лихач, 20:43, 4.05

Давай-давай, гони взашей всю эту кровососную кодлу, да по максимуму отодвигай новые выборы этой заразы. Вот зачем они вообще нужны. Каких законов в Украине ещё не хватает? Да их же угрожающий жизни избыток.

Ответить
-15 +
Бефар., 20:54, 4.05

... ещё не было команды и отмашки Коломоя ...

Ответить
+4 +
Лихач, 21:19, 4.05

Не-не, тута не так. Ещё не всю кровушку народную его избранники выпили, хотять дососаться, а то как бы работу (своё предназначение) до конца не доделали. А коломоский уже отмахался. Ему бы только свой банк обратно заграбастать. О другом ему мечтать уже поздно и не положено.

Ответить
+5 +
25, 21:23, 4.05

Вірити красивим відповідям Зеленського Путіну коли Коломойський виходить і говорить протилежне, і поки Зеленського пов'язують з Коломойським, може тільки дуже наївна людина.

Зеленський це маріонетка Коломойського. Всі його слова це димова завіса для господаря. Шут танцює на публіці, поки господар за спинами робить справи. Реальний господар це Коломойський. А Зеленський це плід олігархічного консенсусу, який випхали на сцену відволікати увагу українців.

Є тільки один варіант для Зеленського показати свою суб'єктність - продовжити курс попередньої влади на деолігархізацію Коломойського. До речі, хлопці, які голосували проти Порошенка і порохоботов! Ви зараз аф *** те від цинічності реальних платних пропагандистів. Порохоботи тягли за країну, хоч вам розповідали, що за олігарха, а ці тягнуть за олігарха, хоч вам розповідають, що за країну. Ідіть, дивіться Дубинського, як це насправді правильно і класно домовлятися з Моторолою.

Ответить
0 +
Лихач, 21:53, 4.05

ЛИХАЧ, 21:19, 4.05

Только не надо передёргивать. Смотрел Дубинского. Он рассматривал три варианта. Война с рашкой на территории лугандона, кооптация лугандона в состав Украины на основе какого-то договора, и отрез лугандона навсегда. И ни одному варианту он не отдал предпочтения. Мне больше нравиться вариант 3. Отрезать лугандон, да строить сильну и вольну Украину. Лугандон сам придёт в пальтишке рваненьком.

Ответить
+8 +
Виктор, 22:25, 4.05

Уже вилять начал.

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован