3 мая 2024, пятница, 17:15
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики
Комментарии 2
+4 +
ПАРАМОН, 15:28, 30.08

Прыбалты ёсць малайцы! Бо проціўвагой вашых нацыянальнасцей былі вялікія армады "рускага міра", якія пражывалі на вашых тэрыторыях! Але нягледзячы на іх вы здолялі перамагчы! Пасля таго шмат сем'яў прадалі свае кватэры і ірванулі ў Беларусь! Можна толькі здзіўляцца, што рускія людзі бягуць не на сваю гістарычную радзіму, а ізноў у незалежную краіну! Відаць яны настолькі былі ўпэўняны, што з Беларусі за два стагоддзя рускія ўтварылі сваю надзейную калонію. Таму хочуць беларусы бачыць, ці не хочуць рускіх варагаў, яны дазволу ў іх не пытаюць. А едуць, як быццам іхнія гаспадары. Таму гэтая армада рускіх у Беларусі мае рашаючую сілу пры барацьбе беларусаў за незалежнасць!

Ответить
+2 +
Диана, 15:49, 30.08

И снова опасность для Литвы. В Островце аврально строится-лепится как-бы город, но реально стройка эта напоминает сооружения декораций к фильму ужасов - всё слабенько, аврально, показушно - для отчета перед получателем новой ядерной кнопки для поражения в первую очередь Литовской Республики.
PS. Уже сам факт, что такие мощные ядерные реакторы расположили аж за 10 километров от ближайшего водоёма - текущего кстати прямо в Вильнюс - характеризует весь смысл этой "АЭС"

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован