27 июля 2024, суббота, 2:54
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики
Комментарии 12
+26 +
Сашуньчик, 14:48, 6.12

В Белоруси градус недоверия выше чем Украине к самозванцу.

Ответить
+64 +
УСАТАЯ ШКЛОВСКАЯ.ОПА, 14:51, 6.12

и 97% беларусов - поэтому шкловский шизоид просто напросто 3% ная усатая .опа.

Ответить
+33 +
Беларус, 15:15, 6.12

Трыбунал Лукашенка ! Преступник свободно ездит по миру и с ним встречаются ,,высшие мира сего ,, . Исходя из этого , можно сделать вывод , ситуация на Земле будет только усугубляться в худшую сторону.

Ответить
+33 +
Неужели, 15:31, 6.12

Неужели понадобилась война и смерть, чтобы понять что Лу просто лгун и болтун. До войны был в Украине любимым политиком и 2020 год и последующие репрессии на любовь не влияли. А вот когда самих коснулось, тогда наконец прозрели. В Беларусb давно знают, что если Лу что-то сказал, значит будет все наоборот.

Ответить
0 +
Таня, 21:09, 6.12

А мені,більше цікаво..Що ви робили весь,ций час.Україна, признає свої помилки,але якщо ви так хочите нас загнобити за це..Росія скористається цим, обов'язково!В нас один ворог,якщо ми про це забудим .то не буде ні України ні Білорусі.

Ответить
+2 +
Сьвядомы, 23:18, 6.12

Ой! Няўжо ж папярэдні каментар так цябе пакрыўдзіў?
Чаму??
Увесь мінулы рок беларусы трывалі абразы з боку «зазнаўшых свае памылкі украінцаў» наконт «ад вас прылятае, вы горш за оркаў, беларусы-ворагі»!(((
А нават да 22 лютага ўрад Украіны супрацоўнічаў ды гандляваў з рэжымам (і нават пасьля ўварвання!!!), калі ў той самы час наша грамада крывёю сьцякала!(( І рэйтынгі лу ва Украіне да самага пачатку вайны былі залімітавыя («які ў вас добры бацька, чаго вам не стае»)!!(((
І пасьля ўсяго гэтага ты пытаеш, «што мы рабілі ўвесь час»? Нагадваю: нашыя хлопцы-каліноўцы са зброяй у руках змагаюцца і ГІНУЦЬ за вас! Партызаны літаральна сарвалі наступ на Кіеў у 2022, ахвяруючы сваімі жыццямі і воляй, блакуя дзейнасьць чыгункі! Усё насельніцтва (а гэта ўплывае і на Войска) падтрымлівае вас, таму няма вайсковых падзей з поўначы і няма пагрозы Кіеву!
Але ж мы вам пра гэта ня кажам і нтхто вас ня гнобіць!
Нельга так!

Ответить
+30 +
Цыпа, 16:03, 6.12

А 5 лет назад завидовали белорусам, что у них таки бацька. Белорусы у виска пальцем крутили, а украинцы говорили вы не понимаете сваяго счастья. Теперь поняли, какой аутист и подлец дорвался к власти в Беларуси и кошмарит всю Беларусь.

Ответить
+8 +
Роман Бондаренко, 19:03, 6.12

9.08 - кровь на асфальте, чужие люди в сцепке как братья. В спину гранаты, страшно до дрожи, но надо когда-то «Верым, можам, пераможам»

Уходи, уходи, уходи, уходи, уходи, уходи
Уходи, уходи, уходи, уходи, уходи, уходи
Уходи, уходи, уходи, уходи, уходи, уходи
(Уходи, уходи, уходи, уходи, уходи, уходи)

Ответить
+3 +
888, 20:18, 6.12

Некаторыя знаёмыя ўкраінцы падтрымлівалі ў свой час "бацьку". Бо ў Беларусі "парадак", "барацьба" з карупцыяй, "бескаштоўная" медыцына і адукацыя! Нарэшце, сябры! Вочы расплюшчыліся! Я разумею, што ва Украіне вельмі цяжка, але ня трэба нам, Беларусам, зайздросціць!

Ответить
-2 +
Таня, 20:56, 6.12

Ви ось-ось,майже втратили свою незалежність і ідентичність.І вважаєте,що вам хтось заздрить?Я вірно зрозуміла?

Ответить
-1 +
Таня, 20:46, 6.12

Дочекались!!!Білоруси,ви вже задоволені,цією статистикою?

Ответить
0 +
без луки, 23:39, 6.12

В Беларуси синепалой жабе не доверяет НИКТО.

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован