3 июля 2024, среда, 1:36
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики
Комментарии 14
+87 +
Apocalypse please, 21:03, 29.06

Россияне - чудовища. Люди, гражданские, к которым не применим даже сам термин "пленные", потому что это - заложники. Вернулись, как из Освенцима. Вернулись из Освенцима. Пытка голодом. Многолетняя пытка голодом. Голодомор.

Ответить
+63 +
Марта, 21:07, 29.06

Почему рабсеянцы издеваются над нашими людьми в плену а мы их возвращаем прям откормленными боровами, что потом они по своему сказочно му tv рассказывают как украинцы над ими издевались в плену, это крайне не правильно и возмутительно.

Ответить
+9 +
А як іначе, 21:23, 29.06

А Ви самі поміркуйте.
Ти повертаєшся з полону. Здоровий...
І як ти зможеш сказати, що тебе там не катували?
Тільки завдяки росії, хутіну, та непохітній вірі, він повернувся з полону. А вже влада поторбувалась про нього.Тому він так і виглядає...

Ответить
+20 +
Марта, 21:41, 29.06

Женевская конвенция как-же и что нам с этого, рабсеянцы кажись вообще на её ложили?

Ответить
+29 +
www, 21:45, 29.06

Тому, що ми нормальні цивілізовані люди. А вони орки. Не потрібно бути як вони.

Ответить
+16 +
Kyiv, 22:39, 29.06

Повна фігня. І не треба називати їх орками. Вони не якісь там казкові істоти. Вони москалі. І своє прізвисько "к@ц@пи" вони отримали не просто так, а за вбивства татар в Казані. І нам не треба бути такими як вони, треба бути набагато гіршшими за них. Щою вони під себе ходили від жаху від думки про можливий полон у нас. А зараз вони спочатку відстрілюються до останнього, а потім спокійно віджераються у нас а після повернення знову із задоволенням ідуть нас вбивати. Бо знають що їм нічого не буде. Цю війну виграє найжорстокіший. І в перщу чергу жорстокість до цивільного населення. Тим більше, що у москалів немає цивільних, вони всі причетні.

Ответить
+60 +
нехта, 21:13, 29.06

зато руские не меняются после плена
вошла свинья и вышла свинья.

Ответить
+18 +
Волиняка, 21:27, 29.06

Бо ж парнокопитні... ;)

Ответить
+23 +
Хуже скотов, 22:36, 29.06

После украинского сытого плена эти свиньи опять повторно идут на войну, как сказал Золкин.

Ответить
+34 +
I-van , 21:21, 29.06

Русских будем судить не только за военные преступления, но и за преступления против человечности.
Свидетельские показания украинцев, прошедших через издевательства в русском плену, лягут в основу дел по привлечению к ответственности всех причастных - от рядового надзирателя в русском концлагере до кремлёвских небожителей.

Ответить
+21 +
Мацьвейка, 21:35, 29.06

жах сапраўдны Асвенцым !! украінцы вы занадта добрыя і корміце ў палоне оркаў добра! не стаяць яны гэтага !!

Ответить
-1 +
Віталій , 8:44, 30.06

Доброти до цих нелюдів не має.Просто є Женевська конвенція якої притримуються всі цивілізовані країни,а Україна на відміну від рашки є цивілізованою країною і притримується правил та звичаїв війни.В Женевській конвенції розписані всі права та забезпечення полонених і їх треба виконувати і якщо цього не робити то відношення цивілізованого світу буде до нас зовсім інше.В кожному таборі для полонених безліч камер та іноземні спостерігачі які контролюють виконання правил конвенції.

Ответить
+14 +
Голасз ГУЛАГУ, 22:45, 29.06

Iмпэрская расея-краiна НКВД-КГБ-ФСБ i калючага дрота.

Ответить
0 +
Бефар., 10:16, 30.06

УСЛОВИЯ содержания РУССКИХ ВОЕННО-ПЛЕННЫХ в Украине рассказывает гражданка России Ирина Крынина. Это равносильно оздоровительному санаторию - удобные кровати с чистым бельём и пледом, медицинское и психологическое обслуживание, трёх-разовое питание, комната отдыха с телевизором, тренажёрный зал, снаружи дорожки с зелёными насаждениями и цветами. А вот украинские пленные возвращаются худыми, замученными пытками и обессиленные. Так кто ЛЮДИ, а кто скоты ???

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован