26 апреля 2024, пятница, 11:38
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики
Комментарии 5
+4 +
😎, 15:12, 13.08

Бурильщики Алана Маска сделают это! 😉👍

Ответить
+2 +
Andrei, 15:35, 13.08

Прямо как в фильме "Армагеддон".

Ответить
+2 +
😎, 15:56, 13.08

Только тут для жилья, наверху слишком опасно, как в "Марсианене". ☝😉

Ответить
-2 +
Я Українець, 19:00, 13.08

Соничний вітер видув воду з Марсу. Через низький атмосферний тиск вода випаровується при температурі нижче 0 градусів. І випаровування, хай і повільно, йдуть і з поверхні планети, що підтверджується частими туманами на Марсі. Ось в тих порах води було багато 3 млрд років тому, зараз майже немає. Проблема Марсу - низька гравітація, малий об'єм. Якщо в нього і є кора, лава і ядро, то між прошарок лави малий, також імовірно через відсутність важкого супутника немає асинхронності руху кори й ядра, а саме асинхронність руху і викликає появу магнітного поля.
Щоб облагородити Марс, треба навчитись в короткий час змінювати траекторії водянистих й вуглецевих метеоритів розміром в десятки км, щоб за декілька років вони врізались в Марс. Це і планету трохи розігріє і води додасть і збільшить атмосферний тиск. На Марсі вода важка, дейтерієва, таку воду не можна довгий час пити, а в космосі вода навпаки майже не містить дейтерію. На Землі теж знаходили замерзлі озера з водою, в якій частка дейтерію

Ответить
-2 +
Я Українець, 19:07, 13.08

в якій частка дейтерію була значно нижчою за земну, що свідчить про утвореня озера з метеорита, який впав на Землю, розтанув й замерз.
*Водень - атом, який не містить в собі нейтрону, а тільки протон й електрон. Дейтерій - той самий водень, але він в ядрі містить не тільки протон, а й нейтрон. Температура плавління таяння й випаровування дейтерієвої води вища на понад 1 градус в умовах земних гравітації й атмосферного тиску. Тритій - радіактивий водень з 2 нейтронами. Дейтерій можна зібрати випаровуванням води температурою 100 градусів. Збагачений дейтерій до трітія можна використовувати у подальшому збагаченні більш радіоактивних матеріалів й створення ядерної бомби, яка зрівняє в правах всі народи, як кольт зрівняв всіх людей.

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован