27 июля 2024, суббота, 2:36
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики
Комментарии 6
+8 +
Олек, 10:29, 4.10

Пропаганда воєнних злочинів, злочинів проти людяності, караються, як і самі злочини! На московії це добре знають, що їм КАПЕЦЬ, тому і намагаються вони нагадити, перед своєю СМЕРТЮ!
Нехай щастить! Смерть окупантам та їх пропагандонам!

Ответить
+7 +
изжога, 10:35, 4.10

Справка боброедки о недееспособности и невозможности отдавать отчет своим словам и поступкам это попытка в скором будущем откосить от Гаагского трибунала.

"Я сумасшедшая. У меня есть справка" ... ;)))

Ответить
+11 +
Qwe, 10:45, 4.10

Ад пуст. Все черти — на рaбссийском телевидении.

Ответить
+16 +
Гражина, 11:06, 4.10

Как???!!!!! Как с этими людоедами мы могли жить в одном государстве????? Боже, как такое возможно???? Когда-нибудь мир оценит от какой катастрофы его спасает сейчас Украина. И тогда он ужаснется, какого монстра он столько лет игриво почесывал за ушком. Как сейчас уже ужасаются миллионы. И я в том числе.

Ответить
+6 +
321, 11:09, 4.10

Она не дура, поэтому начала косить под дауна. Надеется отделаться психушкой.

Ответить
-1 +
Хтось, 11:37, 4.10

Про "ЕМІ розповсюджується по прямій" не погоджусь. Електромагнітний імпульс - це широкий спектр випромінювань. Туди входить і частина спектру, що належить до короткохвильового діапазону. Хвилі цього діапазону відомі тим, що мають властивість відбиватись від верхніх шарів іоносфери. За рахунок цього ефекту в доінтернетну еру і працював дальній зв'язок: в сприятливих умовах передатчиком з потужністю менше одного Вата можна здійснити стійкий зв'язок з протилежною точкою на земній кулі.

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован